Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Fontana

 
Hotel Fontana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Fontana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den ene side af bygningen vender direkte mod domkirkepladsen, mens den anden vender mod havnen og havet. En del af værelserne vender dog ud til hovedgaden, hvorfra man har en skrå udsigt både mod domkirkepladsen og mod havnen. Den super centrale beliggenhed betyder også, at man må forvente støj både fra kirkepladsen, samt fra trafikken på havnepladsen.

Hotellet har...

Hotellet har en lille reception og morgenmadsrestaurant på 1. sal. De har også en café; Il Dodge på selve domkirkepladsen, som forbinder hotellet med en elevator, således at gæsterne ikke skal forcere trapperne til 1. sal med deres bagage, i hvert fald så længe baren er åben.

Læs mere om Hotel Fontana

21 værelser med lille balkon

Der er ialt 21 værelser, som alle er pænt men enkelt indrettet. Der er telefon, satellit TV, minibar og aircondition samt bad med brus og hårtørrer. Alle dobbeltværelser har en lille balkon. Det er muligt at deponere værdier i receptionen.

Parkering? Spørg på hotellet

Hotellet kan også være behjælpelig med parkeringsmulighed mod betaling. Dog gør vi opmærksom på, at de offentlige busser holder blot få meter fra hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map