Anmeldelser af Hotel Floridiana

 
Hotel Floridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Floridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Floridiana

Læs personlige anmeldelser af Hotel Floridiana som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Floridiana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Elisabeth og hendes rejsefæller fra Holte boede på Hotel Floridiana i Amalfi fra d. 22. til d. 23. juni 2007.

Et rigtig godt hotel, specielt et godt tre-sengs værelse med hems, men svært at finde. I bør nok skrive, at via Brancia er en trappe - ikke en vej. Men efter ankomsten til byen gik det åbenbart som en løbeild, at vi var der, så en venlig mand fra garagen mødte os på gaden og tog sig af vores bil. Fin service!

God service hele vejen igennem.
Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map