Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Floridiana

Indgang til hotellet fra gårdhaven
 
Hotel Floridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Floridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Floridiana er et spændende lille hotel med blot 7 værelser, som ligger i en af de små hyggelige baggårde i centrum af Amalfi, blot et stenkast fra den berømte domkirke, og ca. 100 meter fra havet.

Grøn gårdsplads midt i Amalfi

Fra hovedgaden går man op ad en smal trappe på højre hånd lige efter domkirken, hvorefter man kommer til en lille grøn gårdsplads, som flere naboejendomme deles om. Hotellets reception ligner de fleste andre, men når man åbner døren til hotellets store opholdsstue og morganmadsrestaurant, taber man både næse og mund. Det er nemlig først her, at det går op for én, at man rent faktisk befinder sig i en af de ældste og bedst bevarede bygninger i Amalfi.

Læs mere om Hotel Floridiana

Ren aksepot

Paladset er fra år 1100, og var oprindelig ejet af Pisanerne. På forunderlig vis, er det lykkedes at bevare den centrale sal i paladset, med det spændende loft, som er udsmykket med nogle imponerende fresker. Salen er møbleret med antikviteter, som er frækt sammensatte med Philippe Starcks berømte "glas"-stole.

Pæne værelser

Værelserne, som alle er forskelligt indrettet, ligger spredt rundt i paladset, og derfor vender nogen til den lille gårdhave, mens andre vender ud mod Amalfis hovedgade. De er pænt indrettet med moderne møbler, og alle har aircondition, minibar, telefon, internetadgang, satellit-TV, værdiboks, myggenet samt bad med brus, hårtørrer og toilet.

Parkering i garage

Som en helt ekstraordinær service i centrum af Amalfi, tilbyder Hotel Floridiana gratis parkering i en nærliggende garage.

Skjul teksten
 
 
search map