Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Floridiana

Pris fra pr. pers.
Indgang til hotellet fra gårdhaven
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Floridiana er et spændende lille hotel med blot 7 værelser, som ligger i en af de små hyggelige baggårde i centrum af Amalfi, blot et stenkast fra den berømte domkirke, og ca. 100 meter fra havet.

Grøn gårdsplads midt i Amalfi

Fra hovedgaden går man op ad en smal trappe på højre hånd lige efter domkirken, hvorefter man kommer til en lille grøn gårdsplads, som flere naboejendomme deles om. Hotellets reception ligner de fleste andre, men når man åbner døren til hotellets store opholdsstue og morganmadsrestaurant, taber man både næse og mund. Det er nemlig først her, at det går op for én, at man rent faktisk befinder sig i en af de ældste og bedst bevarede bygninger i Amalfi.

Ren aksepot

Paladset er fra år 1100, og var oprindelig ejet af Pisanerne. På forunderlig vis, er det lykkedes at bevare den centrale sal i paladset, med det spændende loft, som er udsmykket med nogle imponerende fresker. Salen er møbleret med antikviteter, som er frækt sammensatte med Philippe Starcks berømte "glas"-stole.

Pæne værelser

Værelserne, som alle er forskelligt indrettet, ligger spredt rundt i paladset, og derfor vender nogen til den lille gårdhave, mens andre vender ud mod Amalfis hovedgade. De er pænt indrettet med moderne møbler, og alle har aircondition, minibar, telefon, internetadgang, satellit-TV, værdiboks, myggenet samt bad med brus, hårtørrer og toilet.

Parkering i garage

Som en helt ekstraordinær service i centrum af Amalfi, tilbyder Hotel Floridiana gratis parkering i en nærliggende garage.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Hotel Parsifal

Ravello, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map