Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel dei Cavalieri

 
Hotel dei Cavalieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel dei Cavalieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Dei Cavalieri er et 3-stjernet hotel beliggende højt over havets overflade med en fantastisk panorama udsigt over hele Salerno-bugten, med kun 10 minutters gang (800 meter) fra Amalfi centrum. Hotellet er omgivet af en 20.000 m² stor have dyrket med citroner og middelhavs planter.

Alle 60 værelser er udstyrede med aircondition, telefon, TV og badeværelse med hårtørrer. Superiorværelserne råder enten over egen have eller havudsigt fra siden. Mod bestilling kan man få værelser med direkte havudsigt samt terrasse med liggestole.

Læs mere om Hotel dei Cavalieri

Hotellet har to restauranter af hvilke en på stranden. Morgenmaden serveres á buffet til den sene formiddag. Gæsterne kan desuden benytte sig af hotellets private adgang til havet hvorfra man enten med båd eller trapper langs kysten kan komme til stranden ved S. Croce, hvor man finder det klareste vand på denne kyst. Hotellet har privat parkeringsplads, som står til rådighed for hotellets gæster.

Skjul teksten
 
 
search map