Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Bellevue Suite

 
Hotel Bellevue Suite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bellevue Suite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Godt udgangspunkt for at udforske området

Hotel Bellevue er et rigtig dejligt hotel, og smukt indrettet hotel, som ligger på kystvejen ca. 1½ km fra Amalfi by i retning mod Positano med en fantastisk udsigt over havet og bjergene.
Hotellets beliggenhed gør det til et godt udgangspunkt for ture i området, og kommer du i bil, er du heldig, for der er gratis parkering efter først til mølle princippet. Er du med offentlig transport, stopper de lokale busser næsten uden for døren. Dette betyder til gengæld også, at trafikstøj må påregnes, men værelserne er ganske lydtætte.

Her er du gæst hos en privat familie

Hotel Bellevue Suites ejes af en lokal familie, og det er primært faderen Tommaso og sønnen Antonio, som står får den daglige drift. De står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller brug for hjælp til at planlægge dit ophold. Der lægges stor vægt på, at hotellets gæster skal have mulighed for en stille og rolig ferie, hvor de kan nyde den skønne natur - og derfor kan stedet ikke anbefales til familier med livlige børn og Tommaso har samtidig også sine egne idéer om, hvordan man opfører sig, når man er gæst i hans hus, men kan du accpetere det, har du fundet en ven for livet.

Læs mere om Hotel Bellevue Suite

Et hyggeligt hotel med gode faciliteter

Hotellet har en lille reception, elevator, bar, en dejlig opholdsstue med lyse og indbydende møbler og en mindre morgenmadsstue. Der er en skøn tagterrasse med liggestole, som du altid er velkommen til at benytte, og som naturligvis også bruges af de få gæster, som ikke har egen balkon eller terrasse. Der er privat parkering foran hotellet efter først til mølle princippet. Ca. 100 m fra hotellet finder du en af Amalfikystens bedste strande, og du kan vælge at gå ned af de mange trapper, eller betale for samlet brug af elevator, solseng og parasol.

Klassisk indrettede værelser med god udsigt

Bellevue Suites har 27 klassisk indrettede værelser holdt i naturens farver, og de fleste har balkon eller terrasse og havudsigt. Alle værelser har telefon, satellit TV, aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Bemærk !!!! Børn under 7 år accepteres ikke på hotellet, og større børn kun, hvis de ikke støjer. Det er ikke velset at medbringe egen mad og drikkevarer på hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Bellevue Suite

Skjul teksten
 
 
search map