Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Aurora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Aurora ligger i Amalfi, i et roligt område, lige ud til vandet og lystbådehavnen. Fra hotellet er der ca. 600 meter til domkirken og domkirkepladsen, hvor både turister og de lokale samles på de mange caféer og restauranter. Men du har ikke nødig at gå så langt når du skal spise, for nærmeste restaurant ligger knap 50 meter fra hotellet.

Sandstrand inden for gåafstand

Lige ved hotellet er der en lille stenstrand, som benyttes en del af de lokale, og hvor du har mulighed for at leje parasoller og liggestole. Godt 400 m fra hotellet finder du den offentlige strand med småsten og groft grus. Her er du velkommen til at ligge på dit håndklæde, men også her kan du leje liggestole og parasoller. Hotellets terrasse med den smukke bougainvilla er en fornøjelse for øjet og for sjælen. Her kan du tilbringe tiden med et godt glas vin eller en bog under solens stråler eller i skyggen under træerne.

Læs mere om Hotel Aurora

Nyttige faciliteter

På hotellet er der 24 timers-reception, morgenmadsrestaurant og - mod betaling - garage. Hvis der ikke er plads i garagen, er der også mulighed for at parkere på molen tæt ved hotellet eller i det nye parkeringshus som hedder Luna Rosa. Det ligger dog i den anden ende af Amalfi. Begge steder er mod betaling, og du skal beregne omkring 20 euro pr. dag.

Vælg dit eget værelse efter behov

Hotellets 29 værelser er fordelt på 4 etager. Der findes standardværelser med og uden havudsigt og superiorværelser med havudsigt samt balkon eller terrasse. Superiorværelserne ligger alle på 3. eller 4. etage, hvor udsigten er bedst. Alle værelser råder over satellitfjernsyn, værdiboks, telefon, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne med havudsigt råder endvidere over aircondition. Det er kun muligt at være op til 3 personer på værelserne. Der er også mulighed for at bo i lejlighed på Residence Aurora, som ligger tæt på domkirken og ca. 600 meter fra hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Aurora

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map