Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Aurora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Aurora ligger i Amalfi, i et roligt område, lige ud til vandet og lystbådehavnen. Fra hotellet er der ca. 600 meter til domkirken og domkirkepladsen, hvor både turister og de lokale samles på de mange caféer og restauranter. Men du har ikke nødig at gå så langt når du skal spise, for nærmeste restaurant ligger knap 50 meter fra hotellet.

Sandstrand inden for gåafstand

Lige ved hotellet er der en lille stenstrand, som benyttes en del af de lokale, og hvor du har mulighed for at leje parasoller og liggestole. Godt 400 m fra hotellet finder du den offentlige strand med småsten og groft grus. Her er du velkommen til at ligge på dit håndklæde, men også her kan du leje liggestole og parasoller. Hotellets terrasse med den smukke bougainvilla er en fornøjelse for øjet og for sjælen. Her kan du tilbringe tiden med et godt glas vin eller en bog under solens stråler eller i skyggen under træerne.

Læs mere om Hotel Aurora

Nyttige faciliteter

På hotellet er der 24 timers-reception, morgenmadsrestaurant og - mod betaling - garage. Hvis der ikke er plads i garagen, er der også mulighed for at parkere på molen tæt ved hotellet eller i det nye parkeringshus som hedder Luna Rosa. Det ligger dog i den anden ende af Amalfi. Begge steder er mod betaling, og du skal beregne omkring 20 euro pr. dag.

Vælg dit eget værelse efter behov

Hotellets 29 værelser er fordelt på 4 etager. Der findes standardværelser med og uden havudsigt og superiorværelser med havudsigt samt balkon eller terrasse. Superiorværelserne ligger alle på 3. eller 4. etage, hvor udsigten er bedst. Alle værelser råder over satellitfjernsyn, værdiboks, telefon, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne med havudsigt råder endvidere over aircondition. Det er kun muligt at være op til 3 personer på værelserne. Der er også mulighed for at bo i lejlighed på Residence Aurora, som ligger tæt på domkirken og ca. 600 meter fra hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Aurora

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Aurora

Læs personlige anmeldelser af Hotel Aurora som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Aurora. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Aurora

Fantastisk

Hotel Aurora i Amalfi svarede virkelig til de forventninger, vi havde ang. beliggenhed og standard.
Det som overraskede os mest var den fantastiske service spm personlaet på hotellet bistod med. De var meget hjælpsomme med svar på vores spørgsmål og kom med forslag til forskellige udflugter og ture og hjalp med bookinger af det dette.
Vi havde et værelse med havudsigt og det var virkelig godt, især den store og dejlige terrasse.

Læs mere

Smuk beliggenhed

Meget fin beliggenhed lige ved bademuligheder. Smuk havudsigt fra terrasserne. Morgenmad serveres i haven som er nydeligt anlagt. Amalfi er en dejlig by med meget gæstfrie mennesker. Skal tilbage hertil!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Aurora

Vi har været her før og vi kommer helt sikkert tilbage.....det siger vel det hele :-)
Dejligt hotel og meget venligt og nærværende personale....kan kun anbefales.

Læs mere

Daniel og Mie fra Danmark boede på Hotel Aurora i Amalfi fra d. 4. til d. 11. juli 2012.

Vi havde et meget behageligt ophold i Amalfi (Hotel Aurora), hvor vi fra første øjeblik fik en god, effektiv og kompetent service fra hotelpersonalet. Senere under opholdet var hotellet behjælpelig med turtips, ligesom de bookede et par eksursioner for os (Capri og Pompeji/Vesuv). Hotellets beliggenhed viste sig at være perfekt - og bortset fra lidt trange vilkår parkeringsmæssigt (i forhold til prisen!) har vi derfor været meget tilfredse.

I forhold til kontakten med jer fra In-Italia, så bestilte vi med meget kort varsel (24 timer før afrejse), hvorfor vores booking gik igennem som hastesag - dog uden problemer. Venlig, hurtig og særdeles kompetent betjening og vejledning ved valg af hotel - tak for det.

Vi vil helt sikkert igen benytte os af jeres ekspertise i årene fremover.

Læs mere

Keld og rejseselskab boede på Hotel Aurora i Amalfi fra d. 9. til d. 16. september 2011.

Vi har haft en dejlig tur til Amalfi og besøgte bl.a. de små charmerende byer i nærheden Positano, Scala og Ravello, men den største oplevelse var nok turen til Pompei. Vi havde tilmeldt os en guidet tur på hotellet og med en rigtig god fortæller som guide gik turen over al forventning.

Hotel Aurora er bare dejligt og med et meget venligt og hjælpsomt personale. Beliggenheden er god, 5 minutter fra centrum, lige ved stranden og havnen og alligevel lidt i fred og ro.

Vi vender helt sikkert tilbage…….bare på et tidspunkt, hvor det ikke er mellem 36-40 grader varmt.

Læs mere

Maj-britt og Nils fra Vallensbæk boede på Hotel Aurora i Amalfi fra d. 2. til d. 8. juni 2010.

Vi har haft en dejlig ferie i Amalfi, den skønneste by på hele kysten. Hotel Aurora kan varmt anbefales til andre, beliggenheden er perfekt (stille og roligt område) og udsigten er ubeskrivelig. På morgenmadsterrassen kan man blive siddende i timevis.

Opholdsstedet har helt levet op til vores forventninger, meget kompetent og venligt personale.

Hvis man ankommer med tog fra Rom til Salerno anbefales det at tage båden til Amalfi. Det kræver naturligvis at det passer med ankomsttidspunktet. Prisen er den samme med bus eller båd - 6 euro, men sejlturen tager kun 35 min.

Stor ros til in-italia for en meget fin service, vi vil absolut vende tilbage til jer når vi næste gang skal besøge Italien.

Læs mere
 
search map