Anmeldelser af Hotel Amalfi

Terassen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Amalfi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Amalfi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Amalfi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En uge på Hotel Amalfi

Vi havde en super uge i Amalfi og hotellet bidrog til den oplevelse.
Værelset var rummeligt, køligt og havde gode senge. Hotellets beliggenhed var fantastisk. Torvet i Amalfi var så at sige lige udenfor og der var altid nogen der underholdte. Hvis noget kan forbedres så er det morgenmaden der var meget enkel med lidt for mange kager :)

Amalfikysten som feriedestination

Hotel Amalfi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Amalfi
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Fantastisk ferieophold på Hotel Amalfi.

Allereden i receptionen når vi kom følte vi os velkomne af smilende og venlig personale som hele vejen igennem vores ophold var hjælpsomme.
Vores værelse lidt mørkt men hyggeligt og på sådan en ferie bruger man jo ikke så megen tid indendørs. Opdækning til morgenmad havde alt hvad hjertet kunne begære.
Min veninde og jeg har allereden bestemt at vi besøger Amalfi igen til næste efterår og regner med at bo på Hotel Amalfi som vi begge to synes er så hyggeligt.

Hotel Amalfi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Amalfi
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map