Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Amalfi

Terassen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Amalfi by har givet navn til en af de smukkeste kyststrækninger i hele Italien, hvis ikke den smukkeste. UNESCO har for længst udnævnt kysten til verdensarv, og her i den pittoreske by, finder du Hotel Amalfi, der er et lille familieejet hotel, som ligger et stenkast fra den berømte domkirke og midt i byens historiske centrum.

Hotellet er et almindeligt turistklassehotel, og har været en favorit blandt danske rejsende i mange år. Du bor tæt på stranden, du bor i centrum af byen, tæt på kirken og midt på Amalfikysten, med dens mange muligheder for udflugter og besøg i de hyggelige byer, som ligger som perler på en snor langs hele kysten. Der er direkte forbindelse fra Hotel Amalfi til byens hovedgade som ligger blot nogle få skridt fra hotellet. Gennem de smalle gader når du nemt til den lille plads Piazza dei Doghi, som er en af byens hyggeligste med et bredt udvalg af caféer og restauranter.

Morgenmad på tagterrassen

I sommersæsonen serveres morgenmaden på tagterassen, og mens du spiser de lokale produkter fra Campagnia regionen, kan du nyde udsigten over byen.

Værelserne er enkelt indrettet, men der mangler ikke noget. Du skal dog ikke forvente den store udsigt, da hotellet er placeret i de meget smalle gader eller rettere gyder i det historiske centrum. Der er gratis WiFi på hotellet og på værelserne, og udover det, er der også et badeværelse med brus, værdiboks, aircondition (i sæsonen) og en minibar.

Læs mere om Hotel Amalfi

Transport og parkering

Ankommer du i bil, så tilbyder Hotel Amalfi, at du kan parkere i deres garage såfremt der er plads. Det koster 25 euro pr. dag. Det er også muligt at parkere på de offentlige parkeringspladser i byen. Jeg vil dog anbefale parkeringshuset Luna Rossa, som ligger på kystvejen mellem Amalfi og Atrani. Det koster ca. 15-25 euro pr. dag afhængig af sæson. Parkeringshuset nås fra Amalfi centrum gennem en gangtunnel eller ad kystvejen. Det er dyrt at parkere i området, så overvej hvor mange dage du skal bruge en bil og lej den evt. kun i kortere perioder. Det er let at komme til og fra Amalfi med offentlig transport, da alle busser på kysten har endestation i Amalfi. Der går bus direkte fra Salerno til Amalfi, hvis du rejser med tog fra Rom.
Du skal være opmærksom på, at det er fysisk umuligt at køre helt frem til hotellet. Bilen parkeres på en af de offentlige parkeringspladser på havnen, hvorfra du må gå den korte vej til hotellet, enten fra Piazza dei Doghi, som kan nås uden trapper, eller ad den smalle og stejle trappe fra hovedgaden.

Læs om værelserne på Hotel Amalfi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map