Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Casa Lele

 
Casa Lele er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Lele er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Lele 1 og 2 er to identiske, helt uafhængige lejligheder beliggende på 3. sal (øverste etage) i et gammelt slot fra det 12. århundrede. De kan enten lejes separat eller sammen med plads til henholdsvis 4 eller 8 personer.
Der er ingen elevator i bygningen, og med sine 74 trin op til lejlighederne er stedet ikke egnet til gangbesværede.
Huset befinder sig lige i hjertet af den historiske by Amalfi, kun 50 meter fra stranden, men ligger samtidig meget roligt og fredeligt. I gåafstand findes supermarkeder, butikker, barer og restauranter. Lejlighederne ligger også tæt på havnen med færger til Positano, Capri, Sorrento, Ischia, Napoli og Salerno. Desuden er her busforbindelser til alle byerne langs Amalfikysten.
Lejlighederne er delt op i to plan og har aircondition. På nederste plan findes åbent køkken i forbindelse med spise- og dagligstue samt badeværelse med toilet, bruser og håndvask. I køkkenet er der gas komfur med el-ovn, køle- og fryseskab, mikroovn. Der findes ligeledes opvaskemaskine, vaskemaskine og spisebord med 4 siddepladser. Der er en to personers sofa, to lænestole og et TV. Via franske døre kommer man ud på en balkon, med udsigt over byen og med havet i det fjerne.
På øverste plan er der skrå vægge og her findes gæstetoilet, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Værelset med enkeltsenge har ikke nogen dør.
Lejlighederne er for nylig blevet renoveret og værelserne fremstår enkle, pæne og moderne.
En bil er ikke nødvendig for at overnatte på Casa Lele. Hvis du har en bil, er det dog muligt at reservere en parkeringsplads i en privat garage ca. 800 meter væk fra huset. Dette skal bestilles når du booker en lejlighed. Det koster 15 EUR pr. dag og betales lokalt på stedet.
Øvrige faciliteter: Varme / Aircondition (mod betaling på stedet), radio og CD afspiller, brødrister, kedel, stryge faciliteter, hårtørrer.
Obligatorisk rengøring som skal betales lokalt (80 EUR pr uge) som inkluderer skift af håndklæder midt på ugen, rengøring og skift af sengetøj og håndklæder ved afrejse.
Depositum 300 EUR i kontanter som betales ved ankomst.

 
 
search map