Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Balcone Palladino

 
Balcone Palladino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Palladino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lige midt i hjertet af Amalfi by, ligger den 65 m² store lejlighed, Balcone Palladino. Herfra kan man nyde udsigten til den smukke domkirke med den byzantinske facade, middelhavets blå-grønne vand, havnelivet og byens puls.

Fra den hyggelige Piazzetta dei Dogi, fuld af restauranter, barer og butikker, nås lejligheden ad 104 trin via et lille stræde. I bygningen er der yderligere 14 trin til indgangen af lejligheden, hvilket gør, at Balcone Palladino ikke kan anbefales til gangbesværede. Til gengæld kan den varmt anbefales til dem, som ikke vil være afhængig af en bil i ferien, da den centrale placering gør det nemt at udforske omgivelserne til fods. Meget tæt på lejligheden findes også den store busholdeplads, der med sine regelmæssige afgangstider bringer turister og lokale til alle de hyggelige nabobyer så som Ravello, Scala, Minori og Positano. Ønsker man at nyde de fantastiske udsigter fra havet, er det i højsommeren også muligt at sejle til både Capri, Ischia, Salerno samt flere af nabobyerne. Parkeringsplads kan dog bestilles mod ekstra tillæg.

Læs mere om Balcone Palladino

Lejligheden er enkel men hyggeligt indrettet, og har en 10 m² stor balkon med direkte havudsigt, bord og stole samt flere udgange til en smal balkon med udsigt til både by og hav. De fleste af gulvene er belagt med hvide klinker, der sammen med skæret fra havet, gør rummene meget lyse og ’skandinaviske’. Allerede når man træder ind i korridoren, øjnes havet for enden af stuen.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med balkon med havudsigt):
- Lejligheden er ca. 65 m². I den store stue - med udgang til begge balkoner – findes sofahjørne, TV med italienske kanaler, spiseplads samt køkkenhjørne med et lille køleskab og komfur med tre gasblus. I et af lejlighedens to små soveværelser findes en fransk seng (1,85 x 1,55), TV, aircondition og udgang til den smalle balkon med udsigt til havet og byen. På en mezzanin (10 trins niveauforskel) ligger det andet soveværelse, som har to enkeltsenge (disse kan IKKE sættes sammen til dobbeltseng) og udsigt til en af byens hyggelige gader. I lejlighedens badeværelse findes bruser, håndvask og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map