Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Aurora Residence

Eksempel på lejlighed m. 2 soveværelser Amalfi byder på vidunderlige udsigter Receptionen på hotellet, som ligger ca. 600 m væk Eksempel på lejlighed Eksempel på lejlighed Du er velkommen på hotellet Udsigt fra hotellet Vidunderlig mad Eksempel på lejlighed m. 1 soveværelse Eksempel på lejlighed m. 1 soveværelse Eksempel på lejlighed m. 2 soveværelser
 
Aurora Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aurora Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Amalfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aurora Residence er for dig, der gerne vil bo med selvforplejning og have et lidt større område at bevæge dig på i forhold til et hotelværelse. Desuden ligger lejligheden midt i Amalfi, og det betyder, at du har byens mange udvalg lige uden for døren

Du bor midt i det hele

Du bor altså meget centralt og tæt på Piazza Duomo og blot 100 m fra stranden. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan komme rundt, og du er tæt på barer, udendørs cafeer og restauranter samt shopping. Du kan også tage en dukkert i havet uden de større anstrengelser.

Komforten ved at bo i lejlighed er, at du har adgang til et tekøkken og kan lave din egen mad, hvis du vil. Du kan også sove længe, for du behøver ikke tage hensyn til et tidsrum, morgenmaden bliver serveret i. Der er fælles vaskerum med strygefaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler.

Læs mere om Aurora Residence

Godt at vide om din feriebolig

Lejlighederne hører til Hotel Aurora, som ligger ca. 600 m væk. Og det er en af receptionisterne fra hotellet, der møder dig og viser dig lejligheden. Det er bedst, hvis du ringer i god tid inden ankomst med dit forventelige ankomsttidspunkt. På den måde får du den bedste service. Vi gør opmærksom på, at du ikke må ankomme senere end kl. 20.00. Du kan køre næsten hele vejen til lejligheden, men ikke de sidste 50 meter. Her kan du sætte bagagen og herefter parkere bilen i garagen mod en afgift. Der er også offentlig parkering forskellige steder i byen.

Lejlighederne er fordelt på forskellige etager. Ekstrasengene er i sovesofa.

Lejligheder med komfort

Lejlighederne er hyggeligt indrettet med tekøkken, satellit-TV, Wi-Fi, safetyboks, aircondition samt badeværelse med bruser/badekar. Nogle af lejlighederne med 1 soveværelse har opvaskemaskine (kan dog ikke garanteres). Alle værelser med 2 soveværelser har opvaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map