Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Amalfi Holiday Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På toppen af byen

Vi vil begynde med at sige, at navnet "Resort" nok er en anelse misvisende, for der er kun 7 værelser og lejligheder på Amalfi Holiday Resort. Selv om du ikke har udsigt over kysten, kan du nyde det dejlige kig mod bjergene og haven. Amalfi Holiday Resort er indrettet i en gammel renoveret papirmølle, og ligger blot 5-10 minutters gang fra både domkirkepladsen og stranden. Hvis ikke du har lyst til at gå, er der også en lille lokal minibus, som har stoppested i hovedgaden.

Fred og ro blandt de lokale

I sommersæsonen er Amalfi en ganske livlig by med mange turister, men de fleste kommer ikke meget længere end domkirkepladsen og de nærmeste butikker. Derfor skal du ikke være nervøs for, at det område, hvor du bor, er overrendt af turister, for her er det stort set kun de lokale der kommer, og så de få turister, som har valgt at besøge det fine lille papirmuseum, eller som skal på vandretur i Mølledalen. Til gengæld er der masser af lokalkolorit og gode muligheder for at lære de hyggelige amalfitanere at kende.

Amalfi er et godt valg til din ferie

Amalfi har et rigtig godt udvalg af både caféer og restauranter, også i det område, hvor Amalfi Holiday Resort ligger, og kommer du i bil, er der en offentlig parkeringsplads lige ved siden af. Har du valgt at benytte offentlig transport, er du også heldig at bo i Amalfi, for det er netop her, at de fleste lokale busser har endestation, så det er let at tage på udflugt til de omkringliggende småbyer. Du kan også tage på sejlture fra havnen, og det er en rigtig god måde at opleve Amalfikysten på, og så kan du naturligvis også sejle til den smukke ø Capri.

En afslappet atmosfære

Inden du hilser på det smilende personale, bliver du mødt af en stor grøn port og en del trapper, som fører dig op i den skønne have, som er anlagt i terrasser. Amalfi Holiday Resort er et lille hyggeligt sted, som tilbyder en afslappet atmosfære, smukke omgivelser og ikke mindst god komfort og gæstfrihed. Hvis du sætter pris på god kvalitet for pengene, at være uafhængig af andre og bo i fred og ro blandt de lokale, så er Amalfi Holiday Resort et rigtig godt valg. I selve centrum er der kun meget få haver, men her er du også heldig. Ud over en hyggelig have med borde, stole og solsenge, er der en dejlig swimmingpool med såkaldt strandeffekt, hvilket er meget usædvanligt. Her kan du vælge at nyde dagene og hygge dig med en god bog, hvis ikke du foretrækker at tage på udflugt i området.

Læs mere om Amalfi Holiday Resort

Vælg mellem studio-lejligheder og værelser

Amalfi Holiday Resort har kun 5 lejligheder i forskellige størrelser og 2 værelser, og alle er pænt indrettet i moderne stil og med god komfort. Værelserne har aircondition, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser, vaskemaskine og hårtørrer. Studio-lejligheden er inddelt i en soveafdeling og en opholdsafdeling med køkken, hvor der er komfur, vaskemaskine og opvaskemaskine. Både lejligheder og værelser bliver rengjort en gang om ugen, og der opkræves et beløb på ca. 400,- for slutrengøring (se under tillæg). Det er ikke muligt at købe morgenmad på stedet, men der er flere caféer i nærområdet. Hvis du ankommer efter 18:30 er der et tillæg for sen ankomst (se under tillæg). Ankomst efter kl. 20 er ikke mulig.

Læs om værelserne på Amalfi Holiday Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map