Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fantastisk udsigt

Byen er smukt kuperet og kendetegnet ved de mange huse, der er bygget op ad klipperne, imellem disse kan man gå af små stier og trapper, der går op og ned ad skråningerne i alle retninger. Vi anbefaler at man besøger Sant'Andrea Domkirken og Mulino Rovinato, det mest maleriske udsigtssted i Amalfi.

En af verdens smukkeste kyststrækninger 

Amalfikysten er adskilt fra Sorrento-kysten af Punta della Campanella. Høje klipper som falder lodret ned i havet pyntet med små og hyggelige byer, der spejler sig i det skønneste blå vand nedenunder. Langs hele kysten ligger elegante villaer og betagende haver. Et område, hvor både afslapning og aftenliv forenes, hvor den frodige middelhavsvegetation og citronplantager afløser hinanden afsluttende med stejle klipper ud mod havet. Den største by i området er Sorrento.

Tilbage over Punta della Campanella (navnet stammer fra de gamle sørepublikker) er vi igen på Amalfikysten. De stejle klipper er blevet taget i besiddelse af de lokale med trapper, småveje, haver og terrasser. Et unikt landskab, hvor havet og bjergene, landbruget og turismen, de lækre råvarer fra landet og de smagfulde fisk og skaldyr krydser hinanden hele tiden. Her har flere civilisationer (bl.a. grækerne, romerne, araberne, normannerne) sat deres spor.

Kort over Amalfi

Klik på kortet herunder for at få et overblik over ferieboliger i byen og på resten af kysten samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og kørselsafstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Campania. 

Vil du gerne bo i Amalfi, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor.
 
Skal du på ferie med en større gruppe, kan vi  også anbefale muligheden for at leje en villa på Amalfikysten. Så har I pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Det er en tur på omkring 2300  km, hvis du vil køre til Amalfi hele vejen fra Danmark. På grund af den store afstand vælger mange af vores rejsende at flyve til Napoli Lufthavn, som er den nærmeste til Amalfi. Lufthavnen, som officielt hedder Aeroporto Internazionale di Napoli (lufthavnskode NAP), betjenes af både rutefly og af charterselskaber som Ryanair og easyJet med talrige forbindelser til resten af Europa.

De nærmeste større togstationer findes i Salerno og Sorrento med forbindelse til blandt andet Napoli.  Der er til gengæld udmærket busforbindelser mellem byerne på Amalfikysten, ligesom du fra forår til efterår kan tage med båd fra Amalfi til Positano, Salerno, Capri, Napoli og Sorrento.  

Sidst men ikke mindst er det naturligvis også muligt at leje en bil til at komme omkring på Amalfikysten. Du skal dog være indstillet på at køre ad smalle, snørklede veje, som i højsæsonen kan være tæt trafikeret. Vil du gerne tage på udflugter fra Amalfi ind i baglandet, kan en lejebil dog i nogle tilfælde være en fordel.

Restauranter og shopping

På byens restauranter kan du få alt fra hjemmelavede pizzaer og pasta til lækre fiskeretter. Dertil kommer talrige steder rundt om i byen, hvor du kan nyde en god cappuccino eller gelato til den søde tand. 

Har du brug for at handle, ligger der to små supermarkeder i byen.  Det ene ved Piazza dei Dodgi og det andet et lille stykke oppe i en sidegade fra Piazza Duomo. Derudover er der et ugentlig marked med frugt og grønt nede ved havnen.

Læs mere om Amalfi

Udflugter

En tur langs Amalfikystens snoede veje er en helt unik oplevelse, da man er omgivet af skønhed uanset hvor man kigger hen. Nogle vil endda mene, at det er Europas smukkeste kyststrækning.

Er bentøjet i orden, kan en vandretur på Sentieri degli Dei (Gudernes sti) også varmt anbefales. Tag med SITA-bus fra Amalfi til Bomerano-stopstedet i Agerola. Herfra er der skiltning til rutens begyndelsessted.

Man kan nemt bruge hele ferien bare på at udforske Amalfikysten, men kan du løsrive dig, er der også adskillige andre interessante udflugtsmål i nærheden. Tag for eksempel en tur til det berømte Pompei - byen der blev begravet af brændende aske fra Vesuv.

Lokale links

Du finder byens egen hjemmeside her

Hjemmesiden for det lokale turistkontor finder du her

 

 

Skjul teksten
 
 
search map