Ferieboliger og hoteller i Agerola

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Omkranset af bjergspidser

Byen ligger i midten af en grøn dal, omkranset af bjergspidser, der rækker op til 1400 meters højde. Mod syd har man en åbning over Salerno-bugten og Amalfikysten. Landskabet er præget af frodige marker, bondegårde, kastanjeskove og - endnu længere oppe ad bjergeskråningerne - bøgeskove!

Vandrestier

De stejle skråninger, som falder på den sydlige side, er skåret af dybe kløfter, som gør landskabet malerisk og stemningsfyldt. Der er adskillige gamle vandrestier (Sentieri degli Dei - Gudernes stier), som i dag benyttes til trekkingture i området og fører både op til bjergtoppene og ned til kystens klipper og små strande.

Agerola er desuden et godt udgangspunkt for dem, der ønsker at besøge Napoli, Sorrento, Amalfi, Positano, Ravello, Capri Ø og Pompei.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mælkebjergene

Byens oprindelse stammer helt tilbage fra før den romerske tid, hvilket ses på de mange arkæologiske spor fra bronzealderen. Byen var i romersk tid anerkendt for dens mælks høje kvalitet, hvorfor bjergene omkring endnu kaldes mælkebjergene (Monti Lattari). Den blev senere en del af republikken Amalfi, med hvilken den havde sin storhedstid. Senere kom den bl.a. under normannerne, franskmændene og spanierne.

Læs mere om Agerola

Skjul teksten
 
 
search map