Feriebolig i Acciaroli i Campania

That's Amore Cilento Country House

That's Amore Cilento Country House, Acciaroli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælger du at holde din ferie hos Remo og hans kone Aurora, kan du være helt sikker på, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Her bliver du nemlig en del af familien, og der er slet ikke det, som det søde værtspar ikke vil gøre, for at du får en uforglemmelig ferie. Skal dit kæledyr med på ferien, kan det også lade sig gøre.

Her bor du blandt de lokale

Gennem de seneste år, har de omdannet deres hjem til et såkaldt Country house, hvor de tilbyder overnatning i små eller større lejligheder. Standarden er ikke høj, men til gengæld får du meget for pengene, og der er naturligvis både køkken og privat bad, ligesom de fleste lejligheder har en lille balkon eller et møbleret udendørsområde, mens andre ligger under taget og derfor har skrå vægge. Der er gratis Wi-fi i fællesområderne, men du skal være opmærksom på, at dækning og hastighed er begrænset. Der er solsenge til fri afbenyttelse i haven, ligesom der er et par lånecykler på stedet.

Et dejligt område til vandhunde

Er familiens yngste med på ferie, er der nogle få legeredskaber til rådighed, og ellers kan I hygge jer i haven, eller køre en tur ned til den lille hyggelige by Agnone, som ligger knapt et par kilometer fra stedet, og her er der også er en mindre strand.
Foretrækker du en større strand, så skal du tage til Acciaroli, som har en såkaldt "blå flag strand". Acciaroli ligger ca. 7 km derfra, og er en af de mange hyggelige byer i området. Der er et godt lokalt liv og et rimeligt udvalg af både butikker og spisesteder.

Gode udflugtsmuligheder

Kører du lidt længere mod syd, er der mulighed for at komme en tur ud i marineparken, hvor du kan se grotter og den smukke klippekyst fra vandsiden. Er du glad for at vandre, er Ciliento også et oplagt feriested, for der er mange skønne vandreture i forskellige sværhedsgrader i den skønne naturpark, og er du historisk interesseret, kan du også besøge de imponerende græske templer i Pæstum på en dagstur.

Enkle men komfortable lejligheder

Alle lejlighederne har køkkenniche, så det er muligt at lave enkle måltider. Der er også et grillområde i haven, som du har mulighed for ta benytte. Flere af lejlighederne har separat soveværelse med dobbelt- eller enkeltsenge og alle har TV, loftsvifte samt badeværelse med bruser og toilet. Som nævnt har de fleste lejligheder balkon eller terrasse, og der er gratis Wi-Fi i fællesområderne. Du har mulighed for at bestille ophold med morgenmad.

Læs om lejlighederne på That's Amore Cilento Country House

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map