Anmeldelser af Residence Villa Oasi

 
Residence Villa Oasi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Oasi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acciaroli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Oasi

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Oasi som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Oasi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars Hostrup og familien fra Farum boede på Residence Villa Oasi i Acciaroli fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Acciaroli og Residence Villa Oasi. Cilento kysten er naturmæssigt og bademæssigt fantastisk. Når så Residence Villa Oasi mere end lever op til forventningerne, kan det jo kun blive en god ferie.

Vi nød meget den fantastiske udsigt og poolen på stedet ligesom at lejlighederne er rigtig gode. Eneste minus er at der er meget lydt imellem lejlighederne, så man hører naboerne meget tydeligt.

Værtsparret gjorde det fantastisk og vi satte stor pris på Villa Oasis restaurant med et godt italiensk køkken. Dog skal man være opmærksom på at de taler dårligt engelsk, så det er en god ide at medbringe lidt italienske gloser.

De små badebyer og byerne oppe i bjergene/bakkerne var meget charmerende og gav god mulighed for at studere den italienske kultur.

Man kan godt nå Napoli, Amalfi, Pompei, Vesuv, Capri etc. på en dagsudflugt, men man skal være opmærksom på at selv om afstanden er relativ kort, tager det lang tid at tilbagelægge afstanden pga de små veje ud mod Cilento kysten og ligeså på Amalfikysten. Så det er vores anbefaling at nyde Cilento kysten og så måske nøjes med at lave en enkelt afstikker til de nordlige mere kendte seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og Malene fra København Ø boede på Residence Villa Oasi i Acciaroli fra d. 21. til d. 28. august 2010.

Vi havde en rigtig god ferie i Acciaroli. Villa Oasi var et dejligt sted og kan bestemt anbefales til andre. Kørselsvejledningen til stedet var præcis. Eneste minus ved turen var at personalet på Villa Oasi var meget dårlig (kunne ikke) til engelsk, hvilket gjorde at vi ikke kunne få tips til lokalområdet mv. Vi var forbi rejsebureauet ved kirken i Acciaroli (som I skrev vi kunne kontakte, hvis vi ikke kunne finde Villa Oasi). Her fik vi tips til hvordan vi nemmest kom til Capri, og de var meget hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Allan og familie fra Måløv boede på Residence Villa Oasi i Acciaroli fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Vi har lige boet 14 dage hos Villa Oasi og de 2 brødre. Det kan kun anbefales. Billederne på hjemmesiden lyver ikke, og udsigten er intet mindre end fabelagtig. Stedet er meget lækkert og lidt eksklusivt. Her sad vi, i ligge stolene, med en kop-tår-kaffe ( som Max laver på fortrinligvis - Caffe Machiatoen og latten skal anbefales) og lod roen falde på. Ungerne plaskede i poolen. Så ved man, at det bliver en god dag ! Glemt er den hektiske hverdag, som vi er flygtet fra.

Vi oplevede dem meget service orienterede på Oasi. De hjalp med at finde tlf. nr. og booke aftaler. Det er guld værd, når dagene og turene skal planlægges. Vi kan også anbefale at spise hos Oasi. Det er rigtigt godt - ikke mindst til prisen.

Fedt sted. Fedt fedt og atter fedt. Eminent beliggenhed. Lejligheden var i fin kvalitet. Pool området flot og lækkert. I det hele taget er stedet sån " lidt luksus" præget. Omend prisen afspejler noget andet. TIl prisen er det virkelig et " godt køb". De "småting" som der var tog de sig af.

Maden på stedet er god og på alle måder rimelig i pris. Brødrerne er meget serviceorienteret.

Vi havde sågar fået en lejlighed med " udsigt" over vandet. Det hjalp betydeligt på oplevelsen. Havde vi boet på den anden side af huset og havde kigget ind i deres garager, så havde oplevelsen nok ikke være lige så fænomenal.

Stedet er på ALLE måder anbefalelses værdigt. Stranden i Acciaroli er den bedste vi fandt. Der er ingen grundt til at sejle over å´en efter vand. Acciaroli er en lille hyggelig by - ikke mindst om aftenen. Vi har fået sat "v'er" ved alle jeres forslag og alle var store oplevelser. Dog blev vi snydt af afstandene. Vejene er snørklede som barnekrøller og at køre 100 km. tager dobbelt så lang tid som" normalt". Det gjorde at turerne skulle planlægges lidt mere " på forhånd" . Italienerne kører fandengalemig som død og helvede. De må tro på reinkarnation hele banden !!!!

Paestum, Pompeii, Amalfikysten var alle fede oplevelser på hver deres måde. At gå rundt i Pompeii med Vesuv lurende i baggrunden hele tiden sætter sig under huden. Det er ikke svært at forestille sig scenariet for knapt 2000 år siden. Oasi er et dejligt dejligt sted. Her er sån lidt " lækkert" og luksusagtigt. Vi gentager lige: kan kun anbefale stedet. Vi kan se, at en tidligere gæst har kommenteret de løse sten som farlige. Det afhænger af øjnene, der ser. Vi havde lejet en sprit ny Fiat ( hvad ellers), og der var ikke så meget som en ridse nogle som helst steder.

Vi har haft en dejlig ferie og kan kun anbefale Villa Oasi hvis man - som os - søger et lille sted med rolige omgivelser som godt må være "
i orden".

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anders og familie fra Gentofte boede på Residence Villa Oasi i Acciaroli fra d. 10. til d. 18. juli 2009.

Har I været glade for byen og området? - Det tog et par dage at falde til - men derefter: udelukkende ualmindelig glade for byen og området.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? - Ja. Der manglede lidt "køkken-ting" men ved enhver forespørgsel blev det omgående rettet med stort smil og grin.

Har I tips til de næstkommende? - Kørselsvejledning: som I angiver dog med følgende rettelse: ...når man nærmer sig Acciaroli ad kystvejen kommer der et blåt skilt med hvide bogstaver med "Acciaroli" til højre. Kør forbi dette - og forbi næste (ca.300 m. længere henne) - passer broen - umiddelbart derefter kommer der vej på venstre hånd (skarpt opad) med træskilt "Villa Oasi" - følg dette. Villa Oasi kommer efter 5-6 skarpe sving op ad bjerget.
Gåvejledning: Man kan gå utrolig hyggelig aftentur ned til Acciaroli fra Villa Oasi: Gå fra Villa Oasi af bjergvej ned til hovedvej - på modsatte side er der lille åbning i rabatten med sti ned. Følg den og hold til højre ad hyggelig vej (som går under hovedvejen) ned til gågaden i byen.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? - Kun at der er utroligt dejligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Morten og hans familie fra Roskilde boede på Residence Villa Oasi i Acciaroli fra d. 14. til d. 21. juli 2007. Inden da boede de på Casa Duomo i Amalfi.

Vi havde en rigtig god ferie. Begge steder var rigtig fine. Lejligheden i Amalfi var utrolig godt beliggende ved siden af kirken og tæt på stranden - virkelig unik. God standard og pænt rengjort. Amalfi by ligger meget centralt som udgangspunkt for ture omkring Amalfi kysten med meget at se. Acciaroli og Residence Villa Oasi var også fin standard, og smuk beliggende. Byen havde et marked alle dage om aftenen og fin stemning. Residence Villa Oasi havde også rigtig god restaurant, nok bedste standard i området.

Eneste negative ved Residence Villa Oasi var at vi havde bedt om at bo ved siden af Familien Mossing, og så højt oppe som muligt. Vi boede på første sal og de boede i stuen. Istedet boede en italiensk familie ved siden af os på 1 sal. Da de burde havde fået besked om vores ønske før ankomst, var det lidt mærkeligt at de ikke havde fundet en bedre løsning. Parkeringspladsen ved Villa Oasis er ikke asfalteret, men består af en række halvstore småsten, hvilket er noget farligt for bilerne.

Men en rigtig god ferie, og 2 gode steder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map