Feriebolig i Acciaroli i Campania

Residence Villa Oasi

 
Residence Villa Oasi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Oasi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acciaroli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Oasi er en dejlig villa fra 60´erne, som ligger på bjergsiden over den lille maleriske by Acciaroli på Cilento-kysten med en betagende udsigt over havet.

Der er ikke offentlig transport til villaen, så det må anbefales at komme i bil, også selv om afstanden til centrum af Acciaroli ikke er lang. Der er gratis parkering til én bil pr. lejlighed på den fælles parkeringsplads, som er belagt med løse sten.

Læs mere om Residence Villa Oasi

Residence Villa Oasi ejes af en yngre arkitekt, som har lagt al sin energi i at omdanne den til eksklusive lejligheder i super moderne stil, men med en rigtig hyggelig atmosfære. De blev taget i brug som ferielejligheder i foråret 2007. Villaen ligger midt i naturen, og haven præges af blomster og ikke mindst de helt utrolige palmer, som er smukt belyst om aftenen.

Fra den fantastiske swimmingpool har man en helt enestående udsigt over havet - og billederne taler vist bedre end mange ord... Hver lejlighed råder over to solsenge ved poolen. I forbindelse med swimmingpoolen finder man villaens reception, bar og restaurant, og det er ikke svært at forestille sig den magiske atmosfære der bliver, når solen er gået ned, og lysene tændes.

Lejlighederne er alle indrettet i helt moderne stil, og i et spændende mix af stenvægge og skrappe farver, som skifter fra lejlighed til lejlighed. Alle lejligheder består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, spisebord og stole, satellit-tv, telefon, pengeboks, køkken med 4 kogeplader og køleskab, samt soveværelse med dobbeltseng og bad med bruser og toilet. Der er aircondition i alle lejligheder, lige som hver lejlighed har et lille stykke have eller en terrasse, som dog i et par tilfælde deles med nabolejligheden.

De 13 lejligheder er fordelt på flere forskellige etager, og vender enten mod bjerget, eller mod havet. Som det ses på billederne, er der vegetation, hække og palmer uden for flere af lejlighederne, og dermed er havudsigten i visse tilfælde begrænset. Lejlighederne Musica Marina, Sensazioni og Segreto ligger i en sidebygning, de andre er alle huset i hovedbygningen.

Læs om lejlighederne på Residence Villa Oasi

Skjul teksten
 
 
search map