Hotel i Acciaroli i Campania

Le Taverne

 
Le Taverne er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Taverne er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acciaroli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Cilento-egnens skønne natur og Italiens anden største nationalpark, der i dag hører ind under Unesco’s verdensarv, ligger dette dejlige feriested. Der er mindre end en halv kilometer til den hyggelige by Acciaroli, hvor der findes indkøbsmuligheder og spisesteder.

Velbesøgt restaurant

Stedets otte lejligheder er smagfuldt og lækkert indrettede og komplet nyistandsatte i friske og stærke farver. Hver lejlighed har sin egen møblerede terrasse. At der ikke er pool på stedet betyder ikke så meget, da stranden er lige inden for rækkevidde mindre end en halv kilometer herfra. Desuden huser stedet også en dejlig rustik og autentisk restaurant, der drives af værtsparret og som besøges flittigt af de lokale selv. Køkkenet byder på gedigne egnsretter med de bedste ingredienser fra området.

Læs mere om Le Taverne

Besøg områdets maleriske småbyer

Le Taverne er et ideelt opholdssted for de, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser i et afslappet miljø med rig mulighed for at kombinere opholdet med besøg i de nærliggende, små maleriske byer, områdets fine sandstrande og kulturelle seværdigheder som f.eks. templerne i Paestum (ca. 50 km).

Lejlighederne på Le Taverne

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

består af en opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, to badeværelser samt et soveværelse med dobbeltseng. Alle lejligheder råder over aircondition både i opholdsstuen og soveværelset og satellit-tv. Hver lejlighed har en privat terrasse med bord og stole med udgang fra stuen.

Toværelseslejlighed med 2/6 sovepladser

består af en opholdsstue med køkkenhjørne og to dobbelte sovesofaer, to badeværelser samt et soveværelse med dobbeltseng. Alle lejligheder råder over aircondition både i opholdsstuen og soveværelset og satellit-tv. Hver lejlighed har en privat terrasse med bord og stole med udgang fra stuen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Taverne

Læs personlige anmeldelser af Le Taverne som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Taverne. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Le Taverne

Læs mere

Bedømmelse af Le Taverne

Læs mere
 
search map