Agriturismo i Acciaroli i Campania

Agriturismo Il Mulino

 
Agriturismo Il Mulino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Mulino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acciaroli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den altid smilende Luisa og hendes mand, som har besejlet Middelhavet den største del af sit liv, har trukket sig tilbage i dette paradis ved en gammel vandmølle, som ligger ca. 6 km fra stranden i Acciaroli.

Skøn natur, dyrehold og stille tempo

Når vi taler om paradis, skal du ikke forestille dig en lækker pool med designer liggestole og heller ej fancy værelser med den nyeste fladskærm. Her er naturen skøn og livet går i roligt tempo. De grønne nøddeskove og olivenplantager rundt om deres ejendom er beboet af deres dyr: De har her både geder, får, æsler og deres dag starter med at fodre dyrene og med at vande grøntsagshaven, som til gengæld er særdeles frodig og produktiv. Derefter passer Luisa køkkenet og gæsterne, mens manden det meste af dagen er i markerne.

Læs mere om Agriturismo Il Mulino

Køkkentrylleri og god terrasse

Det er en ren fornøjelse at se Luisa trylle i køkkenet, for hun kender virkelig mange forskellige opskrifter. Der er godt nok ingen pool at bade i her, men til gengæld er der en utrolig hyggelig terrasse, som virkelig indbyder til afslapning akkompagneret af den forfriskende brise, som kommer fra havet, der kan ses i horisonten. Et robust glas vin og hjemmelavet brød med lidt skinke og pålæg er vist alt hvad man behøver, men man kan roligt forvente, at der kommer mere ude fra køkkenet.

13 værelser og restaurant

På Agriturismo il Mulino er der 13 værelser i alt fordelt på to bygninger. Der hvor Luisa og hendes mand bor ligger restauranten samt 5 værelser af hvilke tre har udgang til terrasse med havudsigt. To sving og ca. 400 meter op ad bakken er der endnu et hus, hvor der er 8 værelser i alt. Herfra er udsigten over havet endnu flottere. I stueetagen er der 3 værelser med mulighed for ekstra opredning samt direkte udgang til haven; på første sal ligger endnu 5 værelser af hvilke tre har terrasse med havudsigt og de to andre vender mod bjerget. Alle værelserne råder over eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De er enkelt indrettede og har hverken fjernsyn, telefon, radio, aircondition eller andre moderne bekvemmeligheder.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Mulino

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Mulino som ligger i Campania. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Mulino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Agriturismo Il Mulino

Læs mere
 
search map