Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Acciaroli er en meget malerisk lille by, som ligger ud til Middelhavet på den smukke Cilento-kyst syd for Napoli. Byen er ikke større, end at alle de lokale kender hinanden, og de mødes på de små hyggelige barer og restauranter ved havnen om aftenen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Havnepromenade og strand

Havnen er centrum i Acciaroli, og der er både en lystbådehavn og en havn for de små lokale erhvervsfiskere. Byens største attraktioner, et gammelt tårn og kirken, ligger også begge ved havnen. Acciaroli har også en havnepromenade og en lang strand, som områdets turister benytter sig af på næsten alle tider af året.

Læs mere om Acciaroli

Badeferie og kultur

Acciaroli og Cilento-kysten er et oplagt ferieområde for de, som holder af naturen, men som samtidig gerne vil kombinere deres ophold med badeferie og kulturelle oplevelser. Det tager blot ca. en time at køre til de berømte græske templer i Pæstum, og hverken Amalfikysten, Napoli eller Vesuv er længere væk, end at de kan besøges på en dagstur. Der er desuden god busforbindelse til Salerno.

Skjul teksten
 
 
search map