Zagarise, Calabrien Klatreparken Orme nel Parco

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er tale om en akrobatisk park, der tilbyder helt forrygende klatreoplevelser midt i en skov i Calabrien i Zagarise kommune. Parken er indrettet med 3 baner for børn under 140 cm, der er tilpasset deres muligheder og formåen, og som maksimalt er beliggende fra 1,5 - 3 meter over jorden. Der er 7 baner både nemme og meget udfordrende til voksne, nogle af disse er beliggende hele 13 meter over jorden, mens andre befinder sig i mere overkommelige højder 3 meter fra den sikre flade jord. Endelig er der to baner til at øve sig på, før man kaster sig op i trækronerne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Afprøv dig selv

Man balancerer mellem trætoppene ad forskellige udfordrende liner, der er spændt ud mellem træstammer (hvor der er opført en lille platform, så man en gang i mellem kan få et hvil). Her får man afprøvet sin balanceevne, til dels sine kræfter, legebarnet dybt inde, koordineringsevnerne og eventyrlysten.

Andre udfordringer

En af vore kunder har udtalt, at: ”Den var værd at køre efter mere end én gang!” - Ud over de udfordrende klatreruter gennem skoven, finder man også en ordinær klatrevæg på 6 meter, man kan klatre i træer, der kan lejes mountainbikes eller liggestole, hvis man deltager for den gode stemnings skyld, men ikke selv ønsker at afprøve sine evner.

Sikkerhed

Sikkerheden er udgangspunktet for parkens aktivitet, og derfor bærer alle sikkerhedsudstyr, når de klatrer, der består bl.a. af hjelm og sikkerhedsliner. Alt udstyr er i overensstemmelse med de gældende EU-reglerne og udstyret tjekkes dagligt. Ingen får adgang til banerne uden forudgående instruktion og anbefalinger.

Parkens øvrige tilbud

Parken rummer ud over klatrebanerne og de allerede omtalte faciliteter desuden legeplads, picnic-områder med grill (områderne benyttes mod bestilling og grill/kul mod betaling). Man finder også en kiosk, der sælger sandwich, drikkevarer og andre snacks, og endelig er her naturligvis mulighed for at modtage førstehjælp.

Åbningstider

Fra slut april – midt juni: Søn- og helligdage Fra midt juni til midt september: alle dage fra kl. 09:30 – 19:00 Fra midt september – slut oktober: Søn- og helligdage

Priser

Parken er den største af sin slags i Syditalien og er et privat foretagende. Derfor koster næsten alle aktiviteter afhængig af ønsket varighed, mens adgang til parken er gratis.

For yderligere information og forudbestilling:

Tel. (+39) 0961.731290

fax (+39) 0961.1910760

mobilnumre (+39) 334.3363690  og (+39) 333.2317580

e-mail: info@ormenelparco.it

Hjemmeside: http://ormenelparco.it/

Klatreparken Orme nel Parco – località Tirivolo – 88050 Zagarise (Catanzaro)

Parken har en meget informativ hjemmeside, der også findes i en engelsk og spansk version. Læs bl.a. om deres anbefaling til rette påklædning, man befinder sig 1.600 m.o.h. så en varm trøje er bl.a. en fordel, også om sommeren, ligesom det anbefales at smøre børn ind i solcreme, trods den skyggefulde beliggenhed i skov.

Du kan altid se de aktuelle informationer på parkens hjemmeside, og vi tager forbehold for ændringer i ovenstående informationer om åbningstider etc.

Hvor finder man parken?

Parken er beliggende ved landsbyen Località Tirivolo i hjertet af Nationalparken Sila i Zagarise kommune. GPS koordinaterne er: N 39° 06.154’ - E 016° 38.222’

 
search map