Agriturismo i Zagarise i Calabrien

Agriturismo Castellaci

 
Agriturismo Castellaci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Castellaci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Zagarise og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Castellaci ligger i skønne omgivelser i Presila-bjergene med en dejlig udsigt over dalen og Det Ioniske Hav. Gården ligger helt for sig selv ca. 7 km fra Squillace-bugten og ca. 15 km fra selve Zagarise by. Nærmeste by er Sellia Marina (8 km) og her finder du indkøbsmuligheder, spisesteder, hæveautomat og apotek.

Produktion på gården

Ejerfamilien har holdt til her siden 1400-tallet. Den sidste ejer har dog giftet sig med Mary fra Irland, så der tales engelsk her på stedet. Ud over familien, Mary og hendes datter Sara samt deres mange og velopdragne hunde, bor der nogle af de bønder, der arbejder på gårdens jord, hvor der produceres olivenolie af flere oliventyper, frugt og grøntsager samt fjerkræ.

Læs mere om Agriturismo Castellaci

Smag på årstiderne

Hvis du kan lide at spadsere i naturen, har du mange kilometer til rådighed på gårdens ejendom langs den lille bæk, der løber ned til søen ved den gamle mølle eller i frugtplantagerne blandt appelsintræer og oliventræer. Gården er fuld af aktiviteter hele året, og du kan forvente at se og smage, hvad årstiden byder på.

Flot udsigt fra poolområdet

Ved gården er der parkeringsplads, fælles grill-område samt en flot pool (14 x 7 m) med børnepool og vandmassage. Rundt om poolen er der en flot solterrasse på 350 m² med parasoller og liggestole, hvorfra der er en virkelig flot udsigt over olivenplantagerne og havet i horisonten.

Charme eller praktiskt

Boligerne ligger enten i den historiske del (8 stk), som har mest sjæl, eller i en nybygget bygning ved hovedhuset (4 stk). Boligerne i den nyere bygning er især velegnede til familier med børn, da de er mere praktisk indrettede, men dog mangler lidt charme. Alle lejlighederne på stedet har mulighed for aircondition mod et tillæg.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Castellaci

Skjul teksten
 
 
search map