Feriebolig i Tropea i Calabrien

Vicolo Vulcano

 
Vicolo Vulcano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo Vulcano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Vicolo Vulcano - i hjertet af den flotte by Tropea - ligger denne bygning fra 1800-tallet. Hvis der er noget problematisk ved denne beliggenhed er det at man ikke ankommer hertil i bil (offentlige parkeringspladser mod betaling findes udenom bycentrum). Det gør huset virkeligt perfekt til dem der vil nyde stemning i den skønne Tropea og ankommer uden bil.

Vejen er yderst stille, skønt du lige om hjørnet finder gågaden Corso Vittorio Emanuele med hyggelige caféer og restauranter samt butikker. Husets opgang er arkitektonisk smuk, men desværre ikke særlig velholdt. Men tre etager oppe ad trappen ændrer tingene sig.

Læs mere om Vicolo Vulcano

På tredje og øverste etage findes to renoverede og hyggelige lejligheder, begge udstyrede med aircondition, fjernsyn og badeværelse med vaskemaskine samt hårtørrer.

Toværelseslejlighed Cigno med 4 sovepladser:
- Lejligheden ligger på tredje sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og et soveværelse på hemsen med dobbeltseng.

Treværelseslejlighed Andromeda med 4/5 sovepladser:
- Lejligheden ligger på tredje sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og endnu et soveværelse på hemsen med dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng.

Skjul teksten
 
 
search map