Feriebolig i Tropea i Calabrien

Terrazza Raf

 
Terrazza Raf er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Raf er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ønsker du den perfekte kombination af et ophold i en charmerende historisk by, strandferie, fremragende havudsigt og en inspirerende og kreativt indrettet ferielejlighed? Så er Terrazza Raf sagen!

Lejligheden ligger midt i Tropeas gamle bydel, for enden af hovedstrøget Corso Vittorio Emanuele. Ved indgangen fornemmer man Tropeas historiske charme. På den modsatte side har lejligheden balkoner ud til havet, og hvis man vender blikket nedad møder man Tropeas lange hvide sandstrand og det tryllebindende azurblå vand.

Læs mere om Terrazza Raf

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er rummelig (140 m²), og det mest markante karakteristikum er det lyse cylinderformet opholdsrum, som er indrettet med maritime islæt, et stort halvmåneformet glasparti ud mod havet og de store altaner. Lejligheden er fordelt på to etager og har spisebord, hyggekrog og åbent køkken samlet i opholdsrummet. Derudover er der to soveværelser, hvoraf det ene har balkon og havudsigt, to badeværelser, klimaanlæg og vaskemaskine. I opholdsrummet kan der reddes op til yderligere to personer.

Skjul teksten
 
 
search map