Feriebolig i Tropea i Calabrien

Residenza La Vigna

 
Residenza La Vigna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza La Vigna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residenza la Vigna ligger i grønne og fredlige omgivelser langs den smukke kyststrækning. Stedet er et godt udgangspunkt for dem der ønsker at bo blandt appelsinlunde. La Vigna ligger knap 3 kilometer fra den hyggelig by Tropea og cirka 2,5 kilometer fra nærmeste strand imens havet ligger lige på den anden side af vejen.

La Vigna ligger i et grønt område på 5 hektar. Parken består af mange forskellige frugttræer og blandt disse finder man stedets pool med tilhørende liggestole og mulighed for at bruse sig over.

Læs mere om Residenza La Vigna

Af andre faciliteter kan nævnes parkeringsplads, legeplads, safety-box, gårdbutik (med salg af lokale produkter), fælles TV-rum med satellitfjernsyn og bar, cykeludlejning og bådudlejning.

Lejlighederne er pænt indrettet og består af opholdsstue med køkkenhjørne, badeværelse med toilet og brus, et eller to soveværelser, TV, privat veranda med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map