Anmeldelser af Residenza Il Duomo B&B

 
Residenza Il Duomo B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Il Duomo B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residenza Il Duomo B&B

Læs personlige anmeldelser af Residenza Il Duomo B&B som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Il Duomo B&B. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charmerende, men tænk dig meget, meget grundigt om inden du bestiller dette B&B

"Nej, nej, nej, nej og atter nej," var den første, anden og tredje tanke da vi installerede os på dette B&B.
Men hvis vi starter med det positive, så er personalet utroligt serviceorienteret, der er rent og nydeligt, charmerende værelser, meget centralt, air-condition, fremragende wifi. Morgenmad op på tagterrassen er selvfølgelig italiensk spartansk men åh, hvilken udsigt!
Det negative er, at boligen er inde i den gamle by, og der må man ikke køre i bil, ikke engang for at komme af med bagage, kører du alligevel ind så fotograferes din nummerplade og du kan forvente en stor bøde, når du kommer hjem (har før gjort fejlen at køre ind i den lukkede zone og få en bøde på flere tusinde kroner). Bilen parkerer man i stedet, 600 - 1000 m fra boligen, tænk på at du skal tage denne strækning i 35-40 graders varme og ad brostenbelagte gader, der ikke er egnede til rullekuffferter for at komme til indkvarteringen. Efter prøvelserne så skal du gå op til en bolig, der er placeret på 4. sal uden elevator. De fleste af værelserne er desuden yderligere en trappe oppe ....
Værelserne er pæne, men åh så lydte. Du kan høre hvert ord din nabo siger i en normal tone og hvis nogen går forbi uden for lokalet, så lyder det, som om vedkommende var i rummet. Sent på aftenen (24:00) gik et udendørs diskotek lige i nærheden igang med at spille til 03:00 hver aften. ...
Tropea ligger dramatisk på en klippe med udsigt over havet. For at komme til stranden, så tager man trappen, der er mulighed for at leje strandstole, men pas på strandklubber, der tager uberettiget høj betaling... € 52 for to liggestole og parasoller én dag !!!
Når badningen er færdig, så skal du op ad trappen (+ 180 trin) til byen, så er der trapper op til indkvarteringen. Set i bakspejlet, selvom jeg har løbet marathon, svært at erindre mig, at jeg har svedt mere end jeg gjorde mellem strand og indkvartering.
Tropea siges at være en af ??Italiens mest restauranttætte byer, det er sikkert rigtigt, men følelsen er, at der er mange middelmådig og et par gode. Meget turistet stadig med et flertal af italienerne, men her er virkelig masser af skandinaver, tyskere, hollandsk, britisk, etc.
Nej, jeg kan ikke anbefale indkvartering, bo hellere lige uden for den gamle by, hvor du kan holde med bilen og laste og losse bagage og ikke skal høre samme diskorytme nat efter nat. Vi og andre gæster sad flere dage i forvejen og gruede for hjemrejsen, og hvordan vi kulle bringe ned vores bagage til bilen. Et pensioneret engelsk par vi mødte overvejede alvorligt at kaste taskerne ned i desperation!
Vi var der en uge, som var mindst 5 dage for meget, to nætter på et andet hotel ville have været perfekt

Anbefaling til kommende gæster

Tropea ligger dramatisk og er et besøg værd og en to-nætters overnatning, men du skal være opmærksom på, at det er et mareridt med bagage, har du børn i barnevogne, bør du overveje at vælge et andet sted.
Hvis du tager på udflugter i bil, er et besøg på Scilla et must

Residenza Il Duomo B&B
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residenza Il Duomo B&B
Dobbeltværelse standard
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map