Hotel i Tropea i Calabrien

Residenza Il Duomo B&B

Terrassen Torvet <em>Piazza Duomo</em>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tropea er en utrolig charmerende og eksotisk by at bo i. Mange steder i Italien er man lige så tæt på havet som i denne middelalderlige by, men der er kun få byer, hvor man bor så højt og i lige så charmerende omgivelser.

Beliggenhed

Residenza il Duomo ligger i en lille gade ved byens domkirke. Det er et palæ fra det 12. århundrede, hvis to øverste etager blev helt renoveret og indrettet som et lille bed and breakfast i 2009. I modsætning til mange andre lignende små hoteller og pensioner i Syditalien, har man her ikke sparet på fliser, badeværelserne, møblement og udstyr til værelserne. Den eneste mangel er elevatoren, hvorfor man skal være forberedt på at gå op ad trapperne - af denne grund fraråder vi opholdet her til gangsbesværede rejsende eller familier med små børn. I gaderne i nærheden er der et fint udvalg af caféer, isbarer, spisesteder og butikker.

Læs mere om Residenza Il Duomo B&B

Tagterrassen og tjenester

Residenza il Duomo råder over en rigtig god og bred tagterrasse, hvor der serveres morgenmad, så længe vejret tillader det. Fra terrassen, som står til rådighed for gæsterne hele dagen lang, har man udsigt over byens tage, havet og skråningerne bagved Tropea. Der findes endvidere 24-timers reception og wi-fi internetforbindelse. Man kan sagtens vælge at komme hertil uden bil, da der i byen er alt til at tilbringe en god ferie. Her er blandt andet en rigtig fin strand, som man kan komme til via trapper oppe fra byen. Hvis man ankommer hertil i bil, er det ikke umuligt i lavsæsonen at finde parkering på offentlige pladser (inde i centrum mod betaling). Ellers er der mulighed for at bestille parkering mod betaling i nærheden af det historiske centrum.

Gode og rummelige værelser

Hotellets 10 værelser er rummelige og råder alle over satellitfjernsyn, aircondition, minibar og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De er opdelt i to kategorier:
- Standardværelserne ligger på øverste etage og er præget af skråvægge under taget. Nogle har plads til en ekstra opredning. Udsigten fra selve værelset vil ikke være noget, man vil skrive hjem om.
- Junior Suite værelserne ligger på begge hotellets etager og er større. Der er desuden højere til loftet, og udsigten er enten over domkirken eller de nærliggende tage. De råder over en fransk balkon som man dog ikke kan sidde ude på.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Calabrien

Hotel Talao

Scalea, Calabrien

Hotel Vello d'Oro

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Casa Norelli

Capo Vaticano, Calabrien

Villa Serena

Capo Vaticano, Calabrien

Villa Il Fortino

Capo Vaticano, Calabrien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Calabrien

Casa Lampedusa

Capo Vaticano

Villa Il Fortino

Capo Vaticano

Le Case di Berto

Capo Vaticano

search map