Feriebolig i Tropea i Calabrien

Residenza Il Duomo B&B

Terrassen Torvet <em>Piazza Duomo</em>
 
Residenza Il Duomo B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Il Duomo B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tropea er en utrolig charmerende og eksotisk, syditaliensk by at bo i. Adskillige middelalderbyer i Italien ligger tæt på havet, men det er kun et fåtal af disse, der ligger så højt og har en ligeså imponerende havudsigt som Tropea - Calabriens absolutte perle. I og omkring Tropea er gode bademuligheder, en hyggelig lille havn samt en række autentiske og charmerende restauranter, der serverer god mad.

Det bedste er den centrale beliggenhed

Residenza Il Duomo ligger på en lille gade nær byens domkirke. I de nærliggende gader findes et fint udvalg af alt fra caféer og restauranter til diverse butikker. Paladset, som hotellet ligger i, er fra det 13. århundrede, og værelserne ligger på de to øverste etager. Lejlighederne ligger i et anneks.

Indretningen er enkel, og det bedste ved stedet er den centrale beliggenhed og den tilhørende tagterrasse. Det eneste der mangler er en elevator, for bygningen er i fem etager, hvilket betyder mange trapper. Derfor anbefaler jeg ikke dette sted til dig, der er gangbesværet eller har mindre børn. Endnu et plus er, at du ikke behøver en bil for at komme til stedet, for det er faktisk ikke muligt at køre i bil i byens historiske centrum uden en tilladelse.

Calabrien, og fremfor alt Tropea, er godt dækket ind, hvad angår bademuligheder. Her er flere strande at vælge mellem, og de nærmeste strande ligger mellem 650 meter til 1 kilometer fra hotellet alt efter, hvilken en du har lyst til at besøge. Du kommer til stranden via trapper, da byen ligger på en bakke.

Læs mere om Residenza Il Duomo B&B

Tagterrasse med en malerisk udsigt

På Residenza Il Duomo er der, som nævnt, en stor og dejlig tagterrasse. Her bliver morgenmaden serveret, hvis vejret tillader det. Fra terrassen, der er åben for hotellets gæster hele dagen, er der udsigt over byens tage, havet og bakkerne bag Tropea. På hotellet er der også en døgnåben reception samt fri WiFi.
Ankommer du i bil, kan du i lavsæsonen parkere i nærheden af de offentlige pladser i centrum mod betaling. Ellers er det muligt at bestille parkering (mod betaling) nær centrum. Du skal dog have in mente, at du ikke må køre ind i den historiske del af byen.

Du kan vælge mellem værelser og lejligheder

Hotellet har blot 10 værelser, der er udstyret med aircondition, TV, minibar og et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.
Lejlighederne har et lille køkken og du kan vælge mellem forskellige kategorier, hvoraf nogle er mere basale end andre. Lejlighederne ligger i et anneks, og du kan vælge mellem balkon og udsigt over havet. En del værelser og lejligheder har skråvægge, hvilket betyder mindre lys. En del af lejlighederne er fordelt på to etager med en hems.

Skjul teksten
 
 
search map