Feriebolig i Tropea i Calabrien

Residenza Il Duomo B&B

Terrassen Torvet <em>Piazza Duomo</em>
 
Residenza Il Duomo B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Il Duomo B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tropea er en utrolig charmerende og eksotisk, syditaliensk by at bo i. Adskillige middelalderbyer i Italien ligger tæt på havet, men det er kun et fåtal af disse, der ligger så højt og har en ligeså imponerende havudsigt som Tropea - Calabriens absolutte perle. I og omkring Tropea er gode bademuligheder, en hyggelig lille havn samt en række autentiske og charmerende restauranter, der serverer god mad.

Det bedste er den centrale beliggenhed

Residenza Il Duomo ligger på en lille gade nær byens domkirke. I de nærliggende gader findes et fint udvalg af alt fra caféer og restauranter til diverse butikker. Paladset, som hotellet ligger i, er fra det 13. århundrede, og værelserne ligger på de to øverste etager. Lejlighederne ligger i et anneks.

Indretningen er enkel, og det bedste ved stedet er den centrale beliggenhed og den tilhørende tagterrasse. Det eneste der mangler er en elevator, for bygningen er i fem etager, hvilket betyder mange trapper. Derfor anbefaler jeg ikke dette sted til dig, der er gangbesværet eller har mindre børn. Endnu et plus er, at du ikke behøver en bil for at komme til stedet, for det er faktisk ikke muligt at køre i bil i byens historiske centrum uden en tilladelse.

Calabrien, og fremfor alt Tropea, er godt dækket ind, hvad angår bademuligheder. Her er flere strande at vælge mellem, og de nærmeste strande ligger mellem 650 meter til 1 kilometer fra hotellet alt efter, hvilken en du har lyst til at besøge. Du kommer til stranden via trapper, da byen ligger på en bakke.

Læs mere om Residenza Il Duomo B&B

Tagterrasse med en malerisk udsigt

På Residenza Il Duomo er der, som nævnt, en stor og dejlig tagterrasse. Her bliver morgenmaden serveret, hvis vejret tillader det. Fra terrassen, der er åben for hotellets gæster hele dagen, er der udsigt over byens tage, havet og bakkerne bag Tropea. På hotellet er der også en døgnåben reception samt fri WiFi.
Ankommer du i bil, kan du i lavsæsonen parkere i nærheden af de offentlige pladser i centrum mod betaling. Ellers er det muligt at bestille parkering (mod betaling) nær centrum. Du skal dog have in mente, at du ikke må køre ind i den historiske del af byen.

Du kan vælge mellem værelser og lejligheder

Hotellet har blot 10 værelser, der er udstyret med aircondition, TV, minibar og et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.
Lejlighederne har et lille køkken og du kan vælge mellem forskellige kategorier, hvoraf nogle er mere basale end andre. Lejlighederne ligger i et anneks, og du kan vælge mellem balkon og udsigt over havet. En del værelser og lejligheder har skråvægge, hvilket betyder mindre lys. En del af lejlighederne er fordelt på to etager med en hems.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residenza Il Duomo B&B

Læs personlige anmeldelser af Residenza Il Duomo B&B som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Il Duomo B&B. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charmerende, men tænk dig meget, meget grundigt om inden du bestiller dette B&B

"Nej, nej, nej, nej og atter nej," var den første, anden og tredje tanke da vi installerede os på dette B&B.
Men hvis vi starter med det positive, så er personalet utroligt serviceorienteret, der er rent og nydeligt, charmerende værelser, meget centralt, air-condition, fremragende wifi. Morgenmad op på tagterrassen er selvfølgelig italiensk spartansk men åh, hvilken udsigt!
Det negative er, at boligen er inde i den gamle by, og der må man ikke køre i bil, ikke engang for at komme af med bagage, kører du alligevel ind så fotograferes din nummerplade og du kan forvente en stor bøde, når du kommer hjem (har før gjort fejlen at køre ind i den lukkede zone og få en bøde på flere tusinde kroner). Bilen parkerer man i stedet, 600 - 1000 m fra boligen, tænk på at du skal tage denne strækning i 35-40 graders varme og ad brostenbelagte gader, der ikke er egnede til rullekuffferter for at komme til indkvarteringen. Efter prøvelserne så skal du gå op til en bolig, der er placeret på 4. sal uden elevator. De fleste af værelserne er desuden yderligere en trappe oppe ....
Værelserne er pæne, men åh så lydte. Du kan høre hvert ord din nabo siger i en normal tone og hvis nogen går forbi uden for lokalet, så lyder det, som om vedkommende var i rummet. Sent på aftenen (24:00) gik et udendørs diskotek lige i nærheden igang med at spille til 03:00 hver aften. ...
Tropea ligger dramatisk på en klippe med udsigt over havet. For at komme til stranden, så tager man trappen, der er mulighed for at leje strandstole, men pas på strandklubber, der tager uberettiget høj betaling... € 52 for to liggestole og parasoller én dag !!!
Når badningen er færdig, så skal du op ad trappen (+ 180 trin) til byen, så er der trapper op til indkvarteringen. Set i bakspejlet, selvom jeg har løbet marathon, svært at erindre mig, at jeg har svedt mere end jeg gjorde mellem strand og indkvartering.
Tropea siges at være en af ??Italiens mest restauranttætte byer, det er sikkert rigtigt, men følelsen er, at der er mange middelmådig og et par gode. Meget turistet stadig med et flertal af italienerne, men her er virkelig masser af skandinaver, tyskere, hollandsk, britisk, etc.
Nej, jeg kan ikke anbefale indkvartering, bo hellere lige uden for den gamle by, hvor du kan holde med bilen og laste og losse bagage og ikke skal høre samme diskorytme nat efter nat. Vi og andre gæster sad flere dage i forvejen og gruede for hjemrejsen, og hvordan vi kulle bringe ned vores bagage til bilen. Et pensioneret engelsk par vi mødte overvejede alvorligt at kaste taskerne ned i desperation!
Vi var der en uge, som var mindst 5 dage for meget, to nætter på et andet hotel ville have været perfekt

Læs mere
 
search map