Feriebolig i Tropea i Calabrien

Il Convento

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Convento ligger i Tropeas historiske centrum i rolige og vidunderlige omgivelser. Her udlejes to stemningsfulde og velindrettede lejligheder til rejsende og turister. Bygningen, hvis fundamenter stammer helt tilbage fra romernes tid, ligger lige over for den smukke halvø med Santa Maria dell'Isola-kirken.

Lidt historie

Bygningens historie er fascinerende og afspejles i de arkitektoniske linjer. Her har soldaterne fra de kristne korstog sovet på vejen tilbage fra Jerusalem. I 1600-tallet blev stedet gjort til kloster for klarisserne. Da Frankrig havde magten over denne del af Italien, blev stedet indrettet som kaserne til Murats tropper. Under Anden Verdenskrig blev det udnyttet til samme formål men med nye flag.

Læs mere om Il Convento

Stemningsfulde omgivelser

I 1987 begyndte istandsættelsen af hele klostret takket være en gruppe venner, som fandt inspiration til at redde bygningen fra tidens ødelæggelser. Da arbejdet var færdigt, blev to af boligerne indrettet til besøgende, der ønsker sig harmoniske og stemningsfulde omgivelser. Fra boligernes vinduer har man den flotteste udsigt over den berømte halvø lige over for byen og i horisonten kan man se Stromboli-vulkanen.

Lejlighederne på Il Convento

Studiolejlighed Sole med 2/4 sovepladser

Lejligheden Sole er en flot lejlighed indrettet som open-space lige over havet. Lejligheden er enkelt, men smagfuldt indrettet med praktiske og gode sovesofaer. Køkkenet og badeværelset er helt nyrenoverede. Terrassen fungerer - i godt vejr - som en opholdsstue med en enestående udsigt. Lejligheden råder over aircondition, fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg til den koldere årstid.

Treværelseslejlighed Luna med 4/6 sovepladser

Lejligheden Luna er en original og prestigefuld indlogering, som er fordelt på to etager. Lejligheden råder over en stor og stemingsfuld opholdsstue med hems, hvor der er to sovepladser (sovesofa), og køkken, to soveværelser med dobbeltseng, begge med eget badeværelse / toilet. I det ene værelse er der en gammel vaskeplads, som er i dag indrettet som badekar. Fra lejlighedens smukke franske balkon har du udsigt over Santa Maria dell'Isola-kirken og Stromboli-vulkanen. Lejligheden er endvidere udstyret med aircondition, fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map