Feriebolig i Tropea i Calabrien

Il Convento

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Convento ligger i Tropeas historiske centrum i rolige og vidunderlige omgivelser. Her udlejes to stemningsfulde og velindrettede lejligheder til rejsende og turister. Bygningen, hvis fundamenter stammer helt tilbage fra romernes tid, ligger lige over for den smukke halvø med Santa Maria dell'Isola-kirken.

Lidt historie

Bygningens historie er fascinerende og afspejles i de arkitektoniske linjer. Her har soldaterne fra de kristne korstog sovet på vejen tilbage fra Jerusalem. I 1600-tallet blev stedet gjort til kloster for klarisserne. Da Frankrig havde magten over denne del af Italien, blev stedet indrettet som kaserne til Murats tropper. Under Anden Verdenskrig blev det udnyttet til samme formål men med nye flag.

 

Læs mere om Il Convento

Stemningsfulde omgivelser

I 1987 begyndte istandsættelsen af hele klostret takket være en gruppe venner, som fandt inspiration til at redde bygningen fra tidens ødelæggelser. Da arbejdet var færdigt, blev to af boligerne indrettet til besøgende, der ønsker sig harmoniske og stemningsfulde omgivelser. Fra boligernes vinduer har man den flotteste udsigt over den berømte halvø lige over for byen og i horisonten kan man se Stromboli-vulkanen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Convento

Læs personlige anmeldelser af Il Convento som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Convento. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Il Convento

Fantastisk beliggenhed og en fantastisk udsigt!

I det hele taget var det hele godt! Fremragende! Gode udflugtsmuligheder.
Mindre godt var det det forhæng der adskilte to af værelserne plus lugt af fugt.
Vi savnede en terrasse og det kommer vi helt sikkert til at bestille næste gang når turen går til smukke Tropea.
Kærlgst, Cecilia og familien.

Læs mere

Skøn udsigt

Læs mere

Bedømmelse af Il Convento

Læs mere

Bedømmelse af Il Convento

Læs mere

Bedømmelse af Il Convento

Læs mere

Bedømmelse af Il Convento

Læs mere
 
search map