Feriebolig i Tropea i Calabrien

I Gioielli

Lejlighed Zaffiro Lejlighed Topazio og Smeraldo
 
I Gioielli er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Gioielli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse tre lejligheder ligger midt i Tropeas centrum, i gåafstand til den hyggelige gågade og et stenkast fra spisesteder og indkøbsmuligheder. Trods den yderste centrale beliggenhed er der her mulighed for at komme helt frem til døren i bil, det er også muligt at parkere ved lejlighederne (mod betaling af tillæg). Den nærliggende vej har dog den ulempe, at trafikken kører lige forbi.

Fælles terrasse med udsigt

På I Gioielli er der tre lejligheder, der har alle udgang til en fælles gård. Fra gården er der en vindeltrappe, som går op til en fælles terrasse med bord og stole samt udsigt over byens tage og i det fjerne et lille blik over det azurblå hav.

Læs mere om I Gioielli

Behageligt indeklima selv på varme sommerdage

Lejlighederne ligger alle i stueetagen og kan derfor virke lidt mørke set med skandinaviske øjne. Men sydpå er de fleste huse bygget med tanke på at beskytte sig mod solen og skabe et køligt indeklima. Til gengæld kan man glæde sig over den solrige terrasse. Man har indgang til gården fra gaden, men på grund af højdeforskellen mellem gaderne har to af lejlighederne balkon, der hænger over den næste parallelle gade.

Rustik indretning

Der er højt op til loft i træværk, detaljer i sten og gulve i cotto-fliser - indretningen er klassisk og ret bekvem. Lejlighederne er desuden udstyret med satellitfjernsyn, dvd-afspiller, wi-fi internetopkobling samt aircondition.

Lejlighederne på I Gioielli

Etværelseslejlighed Topazio med 2 sovepladser (stueetage)

Topazio er en etværelseslejlighed med to enkeltsenge, der kan samles til dobbeltseng, og separat køkken samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Trods beliggenheden i stueetagen har lejligheden balkon over gaden nedenunder.

Toværelseslejlighed Smeraldo med 2+2 sovepladser (stueetage)

Smeraldo er en toværelseslejlighed med fire sovepladser. Den består af opholdsstue med to sofastole, der kan omdannes til to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og separat køkken samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Toværelseslejlighed Zaffiro med 2+2 sovepladser (stueetage)

Zaffiro er en toværelseslejlighed med fire sovepladser. Den består af opholdsstue med to sofastole, der kan omdannes til to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og udgang til aflang balkon med en smule havudsigt, separat køkken samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map