Hotel i Tropea i Calabrien

Hotel La Porta del Mare

 
Hotel La Porta del Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Porta del Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Porta del Mare ligger helt perfekt i Tropea. Selve hotellet er beliggende i et palæ, der stammer fra 1700-tallet og herfra er der en kort gåtur til det stemningsfulde middelalderlige bycentrum, samtidig med at man nemt kommer til Tropeas flotte sandstrand - husk dog at vejen tilbage er noget stejl! Indkøbsmuligheder og spisesteder findes lige omkring hotellet. Ankommer du med bil, findes der parkeringsmuligheder (gratis) på gaderne ved hotellet, mens togstationen i Tropea ligger ca. 1 km derfra.

Atmosfære og tagterrasse med panoramisk udsigt
Hotellet er lille og autentisk med en yderst indbydende atmosfære. Hotellets absolutte styrke er den fine fælles tagterrasse, hvorfra man har en enestående panoramisk udsigt over havet og Tropeas gamle bydel. På hotellet finder du reception, bar og wi-fi internetforbindelse (mod betaling) i fællesområderne. Morgenmaden serveres - så længe vejret tillader det - på den føromtalte tagterrasse. Forvent dog ikke nogen stor morgenmadoplevelse, da den følger de italienske spartanske principper om et let morgenmåltid ... der serveres buffet med croissant, brød, marmelade, smør, frugt af flere slags, juice, ost, yoghurt samt cornflakes. Har du behov for noget mere, er der i nærheden mulighed for at købe fyldte sandwich eller toast og hvad du ellers ønsker dig, inden du går på stranden eller på udflugt.

Læs mere om Hotel La Porta del Mare

Hotellets værelser
Hotellets 11 værelser fremstår enkle i indretningen men lyse. De råder alle over aircondition, minibar, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. I nogle værelser er der mulighed for en eller to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map