Feriebolig i Tropea i Calabrien

Dimora Piazza Cannone

 
Dimora Piazza Cannone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Piazza Cannone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dimora Piazza Cannone ligger i Tropeas historiske centrum ved den trappe, der fører fra centrum ned til den gode og maleriske sandstrand. I kort afstand (få trappetrin op til centrum) fra boligerne finder du indkøbsmuligheder, et rigt udvalg af spisesteder og caféer i hyggelige omgivelser.

Bedst til par

Dimora Piazza Cannone er blevet helt renoveret i 2007 og huser to nabolejligheder, der egner sig bedst til par - det ene kan dog gæste op til 4 personer - der søger et stemningsfuldt opholdssted. Begge lejligheder råder over aircondition og satellitfjernsyn med fladskærm.

Læs mere om Dimora Piazza Cannone

Lejlighederne på Dimora Piazza Cannone

Toværelseslejlighed Scalinatella med 2 sovepladser

Lejligheden består af af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Den er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn med fladskærm.

Toværelseslejlighed Mare Piccolo med 2/4 sovepladser

Lejligheden består af køkken, opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra alle lejlighedens vinduer har du udsigt over havet. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og satellitfjernsyn med fladskærm.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Dimora Piazza Cannone

Læs personlige anmeldelser af Dimora Piazza Cannone som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Dimora Piazza Cannone. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Dimora Piazza Cannone

Læs mere

Ole og Helle fra Albertslund boede på Dimora Piazza Cannone i Tropea fra d. 2. til d. 5. juli 2012.

Vores sommerferie 2012 valgte vi igen at tilbringe i Italien og denne gang kørte vi rundt i det sydlige Italien.
Opholdsstederne bestilte vi gennem In-italia, hvor vi igen fik en fantastisk god behandling, der betød at ferien var vel tilrettelagt hjemmefra.

Vi fløj med SAS og landede rettidigt i Fiumicino, hvor vi hentede en bil vi lejede gennem Auto Escape. Vi fortsatte til Abruzzo, nærmere bestemt til Albergo La Poiana i Barrea. Et lille hyggeligt sted, pænt værelse med en dejlig udsigt over søen. Vi kunne have ønskes os en lille altan, hvilket ikke var på nogle af værelserne. En ting man i dette område skal være opmærksom på, er at det kan være vanskeligt at finde en åben restaurant om mandagen, men hotellet har også en fin restaurant.

Efter tre overnatninger i et område med gode muligheder for både gåture og køreture i flot natur, fortsatte vi til Puglia hvor vi havde bestilt 5 overnatninger på Masseria Appidè i Corigliano d'Otranto, et overraskende dejligt sted. Fantastisk lejlighed, dejligt pool område og fin restaurant. Corigliano d'Otranto er en hyggelig lille by, og Maglie en noget større by der begge ligger tæt på Appide’. Da vi ankom kørte vi langt ud på landet og mente bestemt vi havde kørt for langt og vendte om, men nej- vi var bare ikke kørt langt nok. Til andre der kører med GBS er koordinaterne følgende N 40° 07.912’ og E 018° 14.647’

Efter fem dejlige dage med en temperatur der nærmede sig 39* fortsatte vi til Tropea i Calabrien hvor vi havde lejet en lille lejlighed i byen. Udmærket lille lejlighed, hvor nedgangen til stranden lå lige ved hoveddøren. Byen byder på et hav af restauranter, bar, isbar, cafeer, osv. Det er en rigtig turistby. Fint hvis det er det man er til. Men efter et par dage glædede vi os til at køre videre til Sicilien, hvor vi havde bestilt den sidste uge på Agriturisme - Vecchio Frantoio i Scillato. Et fantastisk sted der ligger lidt oppe i bjergene. Vi følte os virkelig velkomne. Alle ansatte var meget opmærksomme på gæsterne, og gjorde alt for at vi fik et herligt afslappende ophold. Hver morgen og aften bød gårdens restaurant på herlige måltider, skabt af gårdens egne råvarer. Området bød på flot natur og gode muligheder for hyggelige køreture. Særligt kan det anbefales at besøge Polizzio Graziore, den lille by man kan kigge hen på fra Vecchio Frantoio, og er man der en søndag formiddag er der en fantastisk stemning.

Læs mere

Bedømmelse af Dimora Piazza Cannone

Læs mere
 
search map