Feriebolig i Tropea i Calabrien

Dimora Piazza Cannone

 
Dimora Piazza Cannone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Piazza Cannone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dimora Piazza Cannone ligger i Tropeas historiske centrum ved den trappe, der fører fra centrum ned til den gode og maleriske sandstrand. I kort afstand (få trappetrin op til centrum) fra boligerne finder du indkøbsmuligheder, et rigt udvalg af spisesteder og caféer i hyggelige omgivelser.

Bedst til par

Dimora Piazza Cannone er blevet helt renoveret i 2007 og huser to nabolejligheder, der egner sig bedst til par - det ene kan dog gæste op til 4 personer - der søger et stemningsfuldt opholdssted. Begge lejligheder råder over aircondition og satellitfjernsyn med fladskærm.

Læs mere om Dimora Piazza Cannone

Lejlighederne på Dimora Piazza Cannone

Toværelseslejlighed Scalinatella med 2 sovepladser

Lejligheden består af af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Den er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn med fladskærm.

Toværelseslejlighed Mare Piccolo med 2/4 sovepladser

Lejligheden består af køkken, opholdsstue med dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra alle lejlighedens vinduer har du udsigt over havet. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og satellitfjernsyn med fladskærm.

Skjul teksten
 
 
search map