Feriebolig i Tropea i Calabrien

Casa di Ulisse

Formiculi
 
Casa di Ulisse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa di Ulisse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa di Ulisse ligger i den ældste del af Tropeas historiske centrum - lige på skrænten over havnen. Du bor her på en stille blind vej, men alligevel i kort gåafstand til den livlige gågade. Her er flere spisesteder, isbarer og caféer samt indkøbsmuligheder i nærheden.

Historisk bygning i antikke Tropea

Casa di Ulisse er en del af et palæ fra 1500-tallet, hvis fundamenter stammer helt tilbage fra romernes tid. Bygningen ligger på kanten af en klippe i 54 meters højde over havet. Huset blev tiptop renoveret i 2004; værelserne er alle forskellige, men der er en stemningsfuld atmosfære i hver lejlighed.

Læs mere om Casa di Ulisse

Unikke lejligheder

Lejlighederne er simpelt møblerede for at understrege palæeets imponerende vægge og grotter, som er præget af cotto-gulve, træbjælker og originale arkitektoniske elementer. Køkkenet er kun egnet til tilberedelse af morgenmad eller lette retter, da det kun har to kogeplader, men der findes mange spisesteder i byen, som er rimelige til prisen. Boligerne har alle indvendige trapper, hvorfor opholdet frarådes til familier med små børn.

Læs om lejlighederne på Casa di Ulisse

Skjul teksten
 
 
search map