Feriebolig i Tropea i Calabrien

Casa di Ulisse

Formiculi
 
Casa di Ulisse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa di Ulisse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa di Ulisse ligger i den ældste del af Tropeas historiske centrum - lige på skrænten over havnen. Du bor her på en stille blind vej, men alligevel i kort gåafstand til den livlige gågade. Her er flere spisesteder, isbarer og caféer samt indkøbsmuligheder i nærheden.

Historisk bygning i antikke Tropea

Casa di Ulisse er en del af et palæ fra 1500-tallet, hvis fundamenter stammer helt tilbage fra romernes tid. Bygningen ligger på kanten af en klippe i 54 meters højde over havet. Huset blev tiptop renoveret i 2004; værelserne er alle forskellige, men der er en stemningsfuld atmosfære i hver lejlighed.

Læs mere om Casa di Ulisse

Unikke lejligheder

Lejlighederne er simpelt møblerede for at understrege palæeets imponerende vægge og grotter, som er præget af cotto-gulve, træbjælker og originale arkitektoniske elementer. Køkkenet er kun egnet til tilberedelse af morgenmad eller lette retter, da det kun har to kogeplader, men der findes mange spisesteder i byen, som er rimelige til prisen. Boligerne har alle indvendige trapper, hvorfor opholdet frarådes til familier med små børn.

Læs om lejlighederne på Casa di Ulisse

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa di Ulisse

Læs personlige anmeldelser af Casa di Ulisse som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa di Ulisse. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Casa di Ulisse

Bedømmelse af Casa di Ulisse

Læs mere

Bedømmelse af Casa di Ulisse

Læs mere

Bedømmelse af Casa di Ulisse

Læs mere

Bedømmelse af Casa di Ulisse

Læs mere

Tom og Annette fra Klippinge boede på Casa di Ulisse i Tropea fra d. 3. til d. 10. oktober 2011.

Tak. Vi havde en fantastisk ferie. Alt gik perfekt lige fra 3 gange flyskift, billeje og ankomst til Tropea, hvor vi mødte Louise, som førte os frem til Casa di Ulisse. Det var en rigtig skøn lejlighed, vi var bare lidt kede af at der ikke var en altan vi kunne sidde på. Men alt fungerede tilfredsstillende. Meget smuk beliggenhed, mange trapper ned til havet, 91 trin, men det gav os rigtig god motion. Desværre blev det rigtig dårligt vejr de sidste 2 dage, men der var jo masser at se på i byen, og så havde vi jo en bil så vi var ude at se rigtig meget. Vi anbefaler jer til alle vi taler med.

Læs mere

Helle og rejseledsager fra Roskilde boede på Casa di Ulisse i Tropea fra d. 14. til d. 21. juni 2008.

Lang flot køretur fra Basilicata til Tropea ad næsten færdige motorveje i god højde gennem bjergområderne. Vi parkerede i lille Tropea på P-pladsen og fandt selv lejligheden med lidt besvær (en håndholdt GPS hjælper!). Det havde dog ikke været besværligt at finde lejligheden, hvis vi som In-Italia anbefaler ringer til nøgle-holderen, Louise (med et mere end perfekt engelsk) og møder hende og bliver vist til lejligheden. Vi boede i Pizutta (god til 2 personer men muligt for 4) med skøn balkon i 50 meters højde, hvorfra vi kunne følge alt fra turisthavnens livlige bådtrafik, den almindelige forvirring ad den smalle serpentinervej op til centrum og en stor gedeflok, der morgen og aften på vej til græsningen lavede en farlig ballade med deres vogter.

Tropea er hyggelig og charmerende og har gode strande men er selvfølgelig præget af, at der er mange turister. Det er dog ikke det store problem. Gode og dårlige restauranter. Sidste aften spiste vi for 2.gang på Tropea Vecchia lige ved hovedtorvet. Vi fik muslinger, der lige var trukket op af havet og en stor sværdfisk med spejlblanke øjne. Vi lavede også selv mad flere gange. OBS! Lejlighederne har hverken toiletpapir, sæbe eller opvaskemiddel, når man kommer og slutrengøringen på ca. 350 kroner pr.næse er måske lidt i overkanten. Skal betales på stedet.

Læs mere
 
search map