Hotel i Tropea i Calabrien

B&B Portercole

 
B&B Portercole er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Portercole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lille og nyrenoverede B&B har en skøn stemning med 4 moderne indrettede værelser i ægte middelhavsstil. Her bor man midt i Tropeas livlige centrum med masser af butikker, restauranter, liv og atmosfære. Byens fine sandstrand ligger desuden kun en kort gåtur herfra.

Mere centralt kan man ikke bo...
Stedet ligger i en pittorisk bygning i den gamle bydel af Tropea og er totalrenoveret med respekt for den oprindelige stil. Indgangen til dette B&B ligger på det stemningsfulde og livlige torv Piazza Cannone. De omkringliggende restauranter og caféer med udeservering emmer af syditaliensk atmosfære, som de fleste skandinavere finder så charmerende. Her er masser af aktivitet og udendørsliv stort set året rundt. I kort afstand herfra finder man Tropeas Belvedere med den mest fantastiske udsigt over havet, stranden og vulkanøen Stromboli i horisonten.

Læs mere om B&B Portercole

Stemningen indendøre
Dette lille og nyrenoverede B&B har en skøn middelhavsstemning. Mange steder finder man stilarter og detaljer fra svundne tider. Fra indgangen er der en smal trappe op til første sal, hvor den lille reception ligger sammen med den moderne indrettede morgenmadssal. Morgenmaden serveres som buffet med typiske produkter fra Calabrien som oste, skinke, marmelader og andre søde sager.

Moderne indrettede værelser
De i alt 4 værelser er alle moderne indrettet i ægte middelhavsstil. Værelserne fremstår lyse og råder over aircondition, lydisolerede vinduer, wi-fi (gratis), minibar, værdiboks, fladskærms-tv (satellit), telefon samt badværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Alle værelser er røgfri. To af værelserne har fransk balkon. De to værelser uden fransk balkon ligger på kvisten og har derfor skråvægge.

Skjul teksten
 
 
search map