Hotel i Tropea i Calabrien

B&B Blue Tropea Maison

 
B&B Blue Tropea Maison er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Blue Tropea Maison er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På dette lille bed and brekfast har man valgt at kombinere stilrige værelser med en afslappet stemning. Her ligger alt i gå afstand: restauranter, caféer, den hyggelige gågade og stranden - vær dog forberedt på at gå de 70 meter højdeforskel op ad en stentrappe der forbinder stranden med centrum. Den smukke udsigt fra stedet mod havet og kirken hører til en af de mest fotograferede i hele Italien.

Antikt indrettede værelser

Husets 5 værelser ligger alle på 1. sal af den antikke palæ Palazzo Gabrielli. Alle værelserne er flot indrettede med antikke keramikfliser og farvene der påminder det blå hav og den gule klippefarve fra halvøen overfor. Alle værelserne råder over mini bar, TV, aircondition, værdiboks, wireless internetadgang og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Kun to af værelserne har havudsigt, som man kan få garanteret ved betaling af et lille tillæg.

Læs mere om B&B Blue Tropea Maison

Værelserne på B&B Blue Tropea Maison

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Blue Tropea Maison

Læs personlige anmeldelser af B&B Blue Tropea Maison som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Blue Tropea Maison. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra B&B Blue Tropea Maison

B&B Blue Tropea Maison

Nydelig udsigt, perfekt beliggenhed, top service af venligt personale :)

Læs mere

Herlig udsigt

Vi havde en vidunderlig ferie i Tropea, ophold på B&B Blue Tropea Maison. Værelset var enkelt, men rent og pænt og med en uforlignelig udsigt !! Da det er beliggende i den smukke gamle del var atmosfæren præcis den, vi ønskede, og tæt på alt, hvad vi havde brug for. At "husmor" ikke talte engelsk gjorde intet, vi løste det med håndbevægelser og god vilje.

Læs mere
 
search map