Feriebolig i Tropea i Calabrien

Balcone Verde

 
Balcone Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Centralt beliggende 4-værelseslejlighed med balkon og havudsigt. Lejligheden ligger i gåafstand til sandstrand, indkøbsmuligheder, restauranter og barer.

Da lejligheden ligger meget centralt i Tropea bør man være indstillet på at acceptere en vis støj fra biler samt de mange mennesker der samles på piazzaen knap 100 meter fra lejligheden.

Læs mere om Balcone Verde

Til gengæld har man en formidabel havudsigt fra lejligheden samt en balkon som nemt kan bruges til at nyde aftensstemningen med et godt glas vin. Balkonen grænser dog lige op til nabolejligheden balkon.

Fyrarumslägenhet med 5 sovplatser:
- Lejligheden består af en stor opholdsstue med sovesofa samt udgang til balkon med havudsigt, simpelt køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med enkeltseng. Herudover har lejligheden to badeværelser med toilet og brus.

Lejligheden ligger en smule under gadeplan og trappenedgangen til lejligheden trænger til en kærlig hånd og er noget mørk at se på. Da lejligheden ligger tæt på havet kan der til tider forekomme en duft af saltvand.

Skjul teksten
 
 
search map