Feriebolig i Tropea i Calabrien

Balcone Giallo

 
Balcone Giallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Giallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Centralt beliggende 4-værelseslejlighed med balkon og havudsigt. Lejligheden ligger i gåafstand til sandstrand, indkøbsmuligheder, restauranter og barer.

Da lejligheden ligger meget centralt i Tropea bør man være indstillet på at acceptere en vis støj fra biler samt de mange mennesker der samles på piazzaen knap 100 meter fra lejligheden.

Læs mere om Balcone Giallo

Til gengæld har man en formidabel havudsigt fra lejligheden samt en balkon som nemt kan bruges til at nyde aftensstemningen med et godt glas vin. Balkonen grænser dog lige op til nabolejligheden Balcone Verde.

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser:
- Lejligheden består af stor opholdsstue med balkon og havudsigt, køkken med vaskemaskine og en meget lille altan, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrassen med havudsigt, to soveværelser med enkeltseng, toilet med bad og brus.

Lejligheden ligger en smule under gadeplan og trappenedgangen til lejligheden trænger til en kærlig hånd og er noget mørk at se på. Da lejligheden ligger tæt på havet kan der til tider forekomme en duft af saltvand.

Skjul teksten
 
 
search map