Feriebolig i Tropea i Calabrien

Appartamento Negro

 
Appartamento Negro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Negro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamento Negro ligger i Tropeas centrum mellem hovedtorvet, Piazza Vittorio Veneto, og den hyggelige gågade, Corso Vittorio Emanuele III, hvor du finder indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer.

Du bor her i kort afstand fra stranden, som du kan nå ad den maleriske, men stejle og lange stentrappe i byen eller med offentlig bus. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine. Mod bestilling og betaling kan du benytte dig af garageplads, så du er fri for at lede efter en parkeringsplads. Garagen er især nyttig, hvis du kommer til byen i de varmeste måneder (juli og august), når det er mere besværligt at finde ledige og omkostningsfrie parkeringspladser.

Læs mere om Appartamento Negro

Toværelseslejlighed med 3/4 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med udtrækssofastol, som kan benyttes som seng, spisekøkken med 4 gasblus, ovn og stort køleskab, soveværelse med dobbeltseng og ekstra seng samt badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map