Hotel i Tropea i Calabrien

Antica Villa B&B

 
Antica Villa B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antica Villa B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tropea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antica Villa B&B er hovedhuset i en villa fra 1800-tallet, der i dag fungerer som Bed & Breakfast.

Villaens flotte arkitektoniske træk og den korte afstand til det gamle og hyggelige centrum og til trappen ned til stranden er stedets absolutte styrker. Bagsiden af medaljen er beliggenheden ved den mest trafikerede vej, der fører ind til byen, hvorfor enhver gæst der vælger at booke her må være forberedt på trafikgener hele året men især i højsommeren. Villaens flotte terrasser kan derfor ikke nydes optimalt medmindre trafikstøj ikke generer én.

Læs mere om Antica Villa B&B

Villaens i alt 20 værelser ligger i to forbundne bygninger og er alle flot indrettede i stil med dens arkitektur. De råder alle over eget badeværelse med toilet, bruser eller karbad og hårtørrer samt fjernsyn og aircondition. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet.

Ophold her anbefales til de gæster, der ønsker en aktiv ferie og vil bruge villaen som base for de mange udflugter, som man kan arrangere i omegnen, når man ikke vælger at ligge på stranden. Aircondition gør det til et behageligt opholdssted, også på de varmeste sommerdage.

Skjul teksten
 
 
search map