Agriturismo i Torre Ruggiero i Calabrien

Casa dei Limini

 
Casa dei Limini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa dei Limini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre Ruggiero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Casa dei Limini ligger i højderne omkring Torre Ruggiero 750 meter over havet. Her er der 25 km til Det Ioniske Hav og 30 km til Det Tyrrhenske Hav. Det er omgivet af en stor have på 2500 m² med tætte bøge- og pinjeskove.

Hus med 8 sovepladser:
Huset er fordelt på to etager og er udstyret med egen varme, vaskemaskine, opvaskemaskine og pejs samt satellitfjernsyn.
- I stueetagen er der et stort spisekøkken med pejs, komfur med ovn, opvaskemaskine og to enkelt sovesofaer, opholdsstue (ca. 30 m²) med pejs, sofa samt sofastole, soveværelse med en enkeltseng og badeværelse med bruser og toilet samt vaskemaskine.
- På første sal ligger et lille studioværelse med enkeltseng og balkon, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbelt sovesofa samt badeværelse med bruser og toilet. Der er to andre soveværelser på samme etage, som ejeren benytter selv til opmagasinering af egne sager.

Læs mere om Casa dei Limini

Skjul teksten
 
 
search map