Ferieboliger og hoteller i Torre Ruggiero

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre Ruggiero hører til endnu en af Syditaliens mange skjulte perler. Her kan du uforstyrret gå på opdagelse i smalle, brostensbelagte, der pludselig åbner sig op til hyggelige torve og pladser. Bevæger du dig ud af byen, som ligger i 566 meters højde over havet, skal du ikke langt for at nå ud i smuk, uberørt natur. De tætte skove omkring byen har mange stier, som indbyder til vandreture i det grønne.

Kort over Torre Ruggiero

Klik på kortet hvis du gerne vil danne dig et bedre overblik over byen og dens placering i det sydlige Italien. Du vil desuden kunne se afstande til nærmeste lufthavne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En af Syditaliens skjulte perler

Denne lille landsby er et oplagt rejsemål for dig, som ønsker en rolig ferie i autentiske omgivelser. Torre Ruggiero led ligesom mange andre byer stor skade i det jordskælv, som ramte Calabrien i 1783, og måtte genopbygges. Men man fornemmer dog alligevel tydeligt middelalderbyens struktur i den gamle bydel, selvom ikke alle bygningerne er så gamle.

Det er da også i ligeså høj grad det lokale liv, som gør det til en oplevelse at holde ferie her. Kommunens befolkningstal har ganske vist været faldende de senere år og var ved seneste optælling på på blot ca. 1000 indbyggere. Men her er stadig masser af liv i området og rig mulighed for at opleve en levevis, som vi ikke længere kender i Danmark. Det kan også anbefales at finde lokale spisesteder, hvor der serveres traditionelle egnsretter. Eftersigende producerer man i dette område blandt andet fremragende pølser og pasta, som stadig er spundet på traditionel vis.

Læs mere om Torre Ruggiero

Ferieboliger i Torre Ruggiero

Vil man gerne opleve det "ægte" Italien, ved man ofte ikke, hvor man skal lede efter den helt rigtige feriebolig. Det er derfor, at du skal bruge søgemaskinen her hos In-Italia Rejser. Vi er specialister i at håndplukke charmerende hoteller, B&B, ferielejligheder og villaer i små landsbyer som Torre Ruggiero. Vi vælger kun de ferieboliger til vores søgemaskine, som udover at danne en god ramme om en afslappende ferie, ligger steder, der byder på interessante oplevelser. 

Angiver du hvilke datoer du er interesseret i, vil søgemaskinen hurtigt give dig en oversigt over de ledige indlogeringsmuligheder i og omkring byen. Har du spørgsmål til disse, som du ikke finder svar på i de uddybende boligbeskrivelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også give tips til de største oplevelser i denne del af Italien.

Skjul teksten
 
 
search map