Feriebolig i Scalea i Calabrien

Villa Ada

 
Villa Ada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scalea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Ada ligger blandt andre rækkehuse lige ud til havet på klipperne nord for Talao Tårnet i Scalea, og herfra fører en sti ned til den lille strand i Carpinobugten. Du bor i udkanten af byen i rolige omgivelser, men med indkøbsmuligheder og spisesteder indenfor 1 km afstand.

Parkeringsmulighed

Rækkehuset vender på den ene side ud mod vejen, og på den anden mod havet. Der er én parkeringsplads til rådighed foran huset under pergolaen. Det er ikke tilladt at parkere på vejen.

Læs mere om Villa Ada

Rækkehus med 5 sovepladser (med have og havudsigt):

- Fra bjergsiden har du indgang til husets nederste etage via haven. På højre side finder du køkken med 4 gasblus samt lille elektrisk ovn, og et par trin ned er der opholdsstue med spisebord, sofa og fjernsyn samt udgang til husets bedste del: en terrasse i to niveauer med bord og stole samt liggestole og flot havudsigt. I stueetagen findes desuden et badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine.
En trappe fører fra stuen til første sal, hvor du finder et soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt, et soveværelse med tre enkeltsenge (de kan evt. samles til en dobbeltseng og en enkeltseng), som vender ud mod bjergene, og badeværelse med toilet og bruser. Begge soveværelserne er udstyret med aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Ada

Læs personlige anmeldelser af Villa Ada som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Ada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lille villa med mange terrasser og dejlig havudsigt

Hus med mange udepladser i solen og i skyggen, og endda en stor balkon med udsigt over havet. Ganske tæt på havet via trapper, selvom solide strandsko er nødvendige for at bade fra den lille (stenede) strand. Udstyr og faciliteter helt OK med to "badeværelse", selvom brusebadet i det ene ikke var særlig praktisk. Fantastisk udsigt mod havet og mulighed for at indtage måltider både indendørs og udendørs. Trapper uden gelænder mellem etager kan være et problem for bevægelseshæmmede.

Læs mere

Lene og rejsefællen fra Borup boede på Villa Ada i Scalea fra d. 10. til d. 27. september 2012.

Det var en rigtig dejlig tur. Dejligt hus med fantastisk lækker udsigt. Området er stille, det virker ikke som om, at folk bor der længere. Men måske snarere benytter det som et sommerhus område. Eller måske det var fordi vi var af sted i september.
Der er langt til indkøb og restaurant ca. 3,5 km, så bil eller andet køretøj er at foretrække. Vejen ned til huset er fyldt med stille bump (24 stk), men man kan dog sno sig mellem de små gyder og nedsætte bumpene betydeligt.
Hotelpersonalet som udleverer nøglen er fantastisk flinke.
Alt i alt for os som elsker naturen og stilheden en rigtig dejlig oplevelse.

Læs mere

Laura og familie fra København Ø boede på Villa Ada i Scalea fra d. 25. juli til d. 1. august 2012.

Vi har haft en dejlig tur til Italien, men det kan ikke tilskrives det hus vi lejede gennem in-italia i Scalea. Byen var hverken hyggelig eller charmerende, og det hus vi havde lejet var - dejlig tæt på havet - men ellers helt koldt og kedeligt indrettet - med senge og skabe, rå vægge og lysstofsrør. Det bar ikke præg af, at der nogen sinde havde boet nogen levende mennesker. Og så var det rigtig dyrt!
Vi tager det helt på os, at vi ikke havde tid til at lave ordentlig research inden vi tog afsted, og at alle huse var lejet ud. Men da vi googlede området, så det ud som om huset lå i gåafstand til en by - det gjorde det bestemt ikke.
Scalea er en meget turistet badeby med alenlange strande med parasoller, badedyrsbutikker og pizzariaer. Det var ikke det vi havde drømt om.
Det var ikke den mest rosende omtale, men jeg synes andre gæster, der overvejer at tage til Scalea skal vide, hvad de går ind til. Vi vil ikke anbefale stedet.
Der i mod fik vi fin service fra In italia da vi ringede der nede fra og søgte hjælp til at finde en svømmepøl vi kunne låne/leje i nærheden. Da den nærliggende strand var lidt vild til små børn. Tak for det.

Læs mere

Kurt og rejsefælle fra Rødovre boede på Villa Ada i Scalea fra d. 27. april til d. 8. maj 2012.

Superdejlig tur til Rom/Scalea, dejlig hjælpsomhed fra Johanne, fantastisk rækkehus- flotte omgivelser, stor gæstfrihed fra hotellet som opbevarer og udleverer nøgler samt smukt område.
Dejlig afslappende og spændende ferie.

Læs mere
 
search map