Feriebolig i Scalea i Calabrien

Villa Ada

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Ada ligger blandt andre rækkehuse lige ud til havet på klipperne nord for Talao Tårnet i Scalea, og herfra fører en sti ned til den lille strand i Carpinobugten. Du bor i udkanten af byen i rolige omgivelser, men med indkøbsmuligheder og spisesteder indenfor 1 km afstand.

Parkeringsmulighed

Rækkehuset vender på den ene side ud mod vejen, og på den anden mod havet. Der er én parkeringsplads til rådighed foran huset under pergolaen. Det er ikke tilladt at parkere på vejen.

Læs mere om Villa Ada

Rækkehus med 5 sovepladser (med have og havudsigt):

- Fra bjergsiden har du indgang til husets nederste etage via haven. På højre side finder du køkken med 4 gasblus samt lille elektrisk ovn, og et par trin ned er der opholdsstue med spisebord, sofa og fjernsyn samt udgang til husets bedste del: en terrasse i to niveauer med bord og stole samt liggestole og flot havudsigt. I stueetagen findes desuden et badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine.
En trappe fører fra stuen til første sal, hvor du finder et soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt, et soveværelse med tre enkeltsenge (de kan evt. samles til en dobbeltseng og en enkeltseng), som vender ud mod bjergene, og badeværelse med toilet og bruser. Begge soveværelserne er udstyret med aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Tamara

San Marco di Castellabate, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Calabrien

search map