Anmeldelser af Hotel Talao

 
Hotel Talao er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Talao er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scalea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Talao

Læs personlige anmeldelser af Hotel Talao som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Talao. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint familiedrevet hotel

Pænt hotel med egen pool og egen strand. Boede i et mindre dobbeltværelse meget egen balkon og havudsigt. Oplevede fin betjening og service fra personale. Vi nåede på 6 dage at føle os helt hjemmevant på hotellet og blandt personalet. Skyldes sikkert, at det var uden for sæsonen med kun få gæster.
Den oprindelige gamle bydel af Scalea er et besøg værd. Derimod er den nyere del af byen ikke noget at skrive hjem om. Noget forslidt og minder på mange måder om noget ældre byggeri fra det tidligere Østeuropa.

Anbefaling til kommende gæster

En udflugt til den nærliggende by Diamante er et besøg værd. Fin beliggenhed med strandpromenade og mange gavlmalerier i den gamle bydel.

Hotel Talao
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Talao
Værelse med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Stor gæstfrihed og enkel, rustik mad alla Calabria

fint udgangspunkt for eventyr i calabria, glem ikke at besøge fiume Lao og fiume Argentino i nærheden, hvor man kan gå dejlige ture. Husk også grotta del Romito, hvor man kan se en imponerende urokse hugget ind i klippen af en stenaldermand.

Hotel Talao
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Talao
Værelse med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Thue og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Hotel Talao i Scalea fra d. 15. til d. 21. september og Hotel Aurora i Amalfi fra d. 21. til d. 26. september 2008.

Vi havde en dejlig og meget forskellig tur til hhv. Scalea og Amalfi.

Scalea ligger i et smukt og dejligt område og Hotel Talao var absolut bedre end det I havde givet udtryk for. Scalea var en hyggelig lille by, men meget død om dagen, det var næsten umuligt at få noget at spise til frokost. Det løste vi nogle af dagene ved at købe ind i det lokale supermarked og så var frokosten så rigeligt reddet. Gode muligheder for smukke køreture. Prisniveauet var meget rimeligt. Kun få kunne andet end italiensk.

Amalfi var en helt anden og meget mere hektisk verden og prisniveauet ligeså. Hotellet var også her fint, men det kostede også det dobbelte. En guidet tur til Pompei og Vesuv var alle pengene værd. Capri er noget man blot skal opleve, men man behøver det kun én gang. En egen køretur i bjergene til Ravello var en oplevelse og Ravello var smuk og fredfyldt.

Alt i alt en rigtig god tur!!!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map