Hotel i Scalea i Calabrien

Hotel Talao

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Talao ligger i gåafstand til byen Scalea, der hører blandt de ældste byer på den Calabriske Tyrrhenske kyst. Hotellet er familieejet, og det er familien selv som står for den daglige drift, som bl.a. består af modtagelse af gæster, madlavning og betjening. Det er et 3-stjernet hotel med gode udendørs faciliteter som pool. Værelserne er enkelt indrettede og egner sig derfor mest til et afslappet publikum, der søger et familiemiljø mere end luksuriøs indlogering.

Skal du vælge poolen eller havet?

Lige ved hotellet, på samme side som hovedvejen, er der parkeringsplads. I stueetagen og i underetagen er der alle fælles facilieter som reception, bar, restaurant og mødelokaler. En udgang mod stranden fører til svømmebassin, børnebassin og solterrase. Ca. 50 meter fra bassinområderne finder du sandstranden, hvor hotellet arrangerer en let underholdning i højsommerperioderne.

Læs mere om Hotel Talao

Morgenbuffet på italiensk manér

Morgenmaden serveres som buffet med et udvalg af søde og saltede varer, dvs. kager og croissanter - efter den italienske tradition - samt ost og pålæg - for de gæster, der kommer fra andre breddegrader.

Familiehygge på din egen balkon

Hotellets 45 værelser er som sagt enkelt indrettede, dog ret rummelige og lyse. De har alle telefon, fjernsyn med nogle internationale kanaler, værdiboks, aircondition (se periode og tidsrum under priserne) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De har alle balkon, som er mindre for de værelser, der vender mod byen og noget større for dem, der vender mod havet. Bemærk desuden at værelserne der vender mod byen kan være præget af trafikstøj, imens dem der vender mod havet, kun hører lyden fra bølgerne og - i sommerperioden - de andre gæster ved svømmebassinerne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Campania

Hotel Villa Enrica

Lipari Ø, Æoliske Øer

Anbefalinger til dig

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populært i Calabrien

Casa Lampedusa

Capo Vaticano

Villa Ada

Scalea

Le Case di Berto

Capo Vaticano

search map