Hotel i Scalea i Calabrien

Hotel Talao

 
Hotel Talao er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Talao er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scalea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Talao ligger i gåafstand til byen Scalea, der hører blandt de ældste byer på den Calabriske Tyrrhenske kyst. Hotellet er familieejet, og det er familien selv som står for den daglige drift, som bl.a. består af modtagelse af gæster, madlavning og betjening. Det er et 3-stjernet hotel med gode udendørs faciliteter som pool. Værelserne er enkelt indrettede og egner sig derfor mest til et afslappet publikum, der søger et familiemiljø mere end luksuriøs indlogering.

Skal du vælge poolen eller havet?

Lige ved hotellet, på samme side som hovedvejen, er der parkeringsplads. I stueetagen og i underetagen er der alle fælles facilieter som reception, bar, restaurant og mødelokaler. En udgang mod stranden fører til svømmebassin, børnebassin og solterrase. Ca. 50 meter fra bassinområderne finder du sandstranden, hvor hotellet arrangerer en let underholdning i højsommerperioderne.

Læs mere om Hotel Talao

Morgenbuffet på italiensk manér

Morgenmaden serveres som buffet med et udvalg af søde og saltede varer, dvs. kager og croissanter - efter den italienske tradition - samt ost og pålæg - for de gæster, der kommer fra andre breddegrader.

Familiehygge på din egen balkon

Hotellets 45 værelser er som sagt enkelt indrettede, dog ret rummelige og lyse. De har alle telefon, fjernsyn med nogle internationale kanaler, værdiboks, aircondition (se periode og tidsrum under priserne) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De har alle balkon, som er mindre for de værelser, der vender mod byen og noget større for dem, der vender mod havet. Bemærk desuden at værelserne der vender mod byen kan være præget af trafikstøj, imens dem der vender mod havet, kun hører lyden fra bølgerne og - i sommerperioden - de andre gæster ved svømmebassinerne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Talao

Læs personlige anmeldelser af Hotel Talao som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Talao. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Talao

Fint familiedrevet hotel

Pænt hotel med egen pool og egen strand. Boede i et mindre dobbeltværelse meget egen balkon og havudsigt. Oplevede fin betjening og service fra personale. Vi nåede på 6 dage at føle os helt hjemmevant på hotellet og blandt personalet. Skyldes sikkert, at det var uden for sæsonen med kun få gæster.
Den oprindelige gamle bydel af Scalea er et besøg værd. Derimod er den nyere del af byen ikke noget at skrive hjem om. Noget forslidt og minder på mange måder om noget ældre byggeri fra det tidligere Østeuropa.

Læs mere

Stor gæstfrihed og enkel, rustik mad alla Calabria

fint udgangspunkt for eventyr i calabria, glem ikke at besøge fiume Lao og fiume Argentino i nærheden, hvor man kan gå dejlige ture. Husk også grotta del Romito, hvor man kan se en imponerende urokse hugget ind i klippen af en stenaldermand.

Læs mere

Thue og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Hotel Talao i Scalea fra d. 15. til d. 21. september og Hotel Aurora i Amalfi fra d. 21. til d. 26. september 2008.

Vi havde en dejlig og meget forskellig tur til hhv. Scalea og Amalfi.

Scalea ligger i et smukt og dejligt område og Hotel Talao var absolut bedre end det I havde givet udtryk for. Scalea var en hyggelig lille by, men meget død om dagen, det var næsten umuligt at få noget at spise til frokost. Det løste vi nogle af dagene ved at købe ind i det lokale supermarked og så var frokosten så rigeligt reddet. Gode muligheder for smukke køreture. Prisniveauet var meget rimeligt. Kun få kunne andet end italiensk.

Amalfi var en helt anden og meget mere hektisk verden og prisniveauet ligeså. Hotellet var også her fint, men det kostede også det dobbelte. En guidet tur til Pompei og Vesuv var alle pengene værd. Capri er noget man blot skal opleve, men man behøver det kun én gang. En egen køretur i bjergene til Ravello var en oplevelse og Ravello var smuk og fredfyldt.

Alt i alt en rigtig god tur!!!!!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Talao

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Talao

Læs mere
 
search map