Hotel i Scalea i Calabrien

Hotel Talao

 
Hotel Talao er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Talao er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scalea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Talao ligger i gåafstand til byen Scalea, der hører blandt de ældste byer på den Calabriske Tyrrhenske kyst. Hotellet er familieejet, og det er familien selv som står for den daglige drift, som bl.a. består af modtagelse af gæster, madlavning og betjening. Det er et 3-stjernet hotel med gode udendørs faciliteter som pool. Værelserne er enkelt indrettede og egner sig derfor mest til et afslappet publikum, der søger et familiemiljø mere end luksuriøs indlogering.

Skal du vælge poolen eller havet?

Lige ved hotellet, på samme side som hovedvejen, er der parkeringsplads. I stueetagen og i underetagen er der alle fælles facilieter som reception, bar, restaurant og mødelokaler. En udgang mod stranden fører til svømmebassin, børnebassin og solterrase. Ca. 50 meter fra bassinområderne finder du sandstranden, hvor hotellet arrangerer en let underholdning i højsommerperioderne.

Læs mere om Hotel Talao

Morgenbuffet på italiensk manér

Morgenmaden serveres som buffet med et udvalg af søde og saltede varer, dvs. kager og croissanter - efter den italienske tradition - samt ost og pålæg - for de gæster, der kommer fra andre breddegrader.

Familiehygge på din egen balkon

Hotellets 45 værelser er som sagt enkelt indrettede, dog ret rummelige og lyse. De har alle telefon, fjernsyn med nogle internationale kanaler, værdiboks, aircondition (se periode og tidsrum under priserne) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De har alle balkon, som er mindre for de værelser, der vender mod byen og noget større for dem, der vender mod havet. Bemærk desuden at værelserne der vender mod byen kan være præget af trafikstøj, imens dem der vender mod havet, kun hører lyden fra bølgerne og - i sommerperioden - de andre gæster ved svømmebassinerne.

Skjul teksten
 
 
search map