Feriebolig i Scalea i Calabrien

Appartamenti Borgo e Riviera

 
Appartamenti Borgo e Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Borgo e Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scalea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Borgo e Riviera ligger i Scalea centrum i kort afstand fra stranden og fra Hotel Talao, hvor du finder reception, restaurant og svømmebassin for voksne og børn.

Lejlighederne ligger i en ejendom langs hovedvejen. De er simpelt indrettede og råder over fjernsyn, aircondition og egen terrasse med bord og stole. Lejlighederne af type Borgo vender mod vejen og er derfor mere generede af trafikken. Lejlighederne af type Riviera vender mod vandet og stranden, men har dog ikke havudsigt da en anden bygning forhindrer blikket.

Læs mere om Appartamenti Borgo e Riviera

Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejlighederne ligger alle fordelt på to etager. På første sal er der indgang samt opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt udgang til terrasse med bord og stole, badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til en kvist ovenfor, hvor der findes et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en eller to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map