Ferieboliger og hoteller i Scalea

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Scalea ligger på den tyrrhenske kyst i Calabrien, ca. 30 km fra Maratea og ca. 120 km fra lufthavnen i Lamezia Terme. Det er en af de ældste byer på den calabresiske tyrrhenske kyst og har ca. 9.000 indbyggere. Byen er især kendt for de gode strande, men også det middelalderlige centrum er bestemt et besøg værd. Det ligger op ad bakken bag ved stranden. Ved Scalea er der blevet fundet flere romerske villaer, men det er i Middelalderen at byen får sin nuværende profil som forsvarsværk mod angreb fra havet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Den gamle bydel

Navnet Scalea stammer fra scala - d.v.s. trappe på italiensk - og beskriver godt hvordan byen er anlagt. For at komme op til centrum er der en del trappetrin, men udsigten til vandet og over byens tage er hele turen værd.

Læs mere om Scalea

Mange sommergæster

I højsommermånederne (fra den anden halvdel af juli til slutningen af august) kan du regne med at der er en del besøgende i byen især i den del, der ligger ved stranden og som for det meste er bygget i 1900-tallet. Om foråret og om efteråret er der kun de lokale indbyggere, men temperaturen er stadig høj nok til at nyde havet og solen ... og så er det mere hyggeligt at slentre rundt blandt den lokale befolkning.

Skjul teksten
 
 
search map