Feriebolig i San Nicola Arcella i Calabrien

The Bridge Residence

 
The Bridge Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
The Bridge Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Nicola Arcella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

The Bridge Residence ligger på et udsigtspunkt ved San Nivola Arcella.

Dette feriekompleks er opført omkring en stor "bridge" (ja, kortspillet) spillehal, som en rig bridge-spiller fik opført. Salen befinder sig på taget, og bruges endnu i dag til internationelle turneringer. Ved spillehallen er der et hotel, restaurant, bar og - på bygningens tag er der et rundt svømmebassin med tilhørende terrasse, hvorfra der er en fabelagtig udsigt over kystlinjen samt Dino øen.

Læs mere om The Bridge Residence

Gennem tiden er der opført ialt 139 ferieboliger på skråningen ned mod kysten, - hvorfra der er udsigt over kysten mod syd. Ikke langt fra stranden er der endnu et svømmebassin, en tennisbane og en lille fodboldbane. Her samles aktiviternerne og underholdningen både om dagen og om aftenen. Fra dette bassin er der en begrænset havudsigt.

De 139 lejligheder er enkelt indrettede og er alle udstyrede med fjernsyn, telefon samt have og/eller terrasse. Alle lejligheder har havudsigt og god udendørs plads. I højsæsonen vil de fleste timer blive tilbragt udendørs - men i ydersæsonerne skal man være opmærksom på, at det kan være blæsende og køligt, og at de fleste aktiviteter nok derfor vil foregå indendørs. Derfor anbefaler vi, at man ikke udnytter sovepladserne i stuen i disse perioder.

Skjul teksten
 
 
search map