Ferieboliger og hoteller i San Nicola Arcella

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Nicole Arcella ligger på et udsigtspunkt i 110 meters højde. Der er udsigt over Capo Scalea mod Syd og Pizzo Canalgrande mod nord.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Byen blev grundlagt i det 16. århundrede, da Scalea indbyggerne flygtede hertil for at undslippe tyrkernes angreb. I det 18. århundrede skete der en markant stigning i antallet af indbyggere, da den lokale prins af Lancia giftede sig med Eleonora Spinelli, der flyttede hertil sammen med flere bønder. Parret fik bygget et "palæ", altså deres sommerresidens på den nordlige side af højsletten. Kun "skelettet" og ruinerne af dette palæ er i dag synlige.

Migration

Byens indbyggere har altid arbejdet med landbrug og fiskeri. I hele det 20. århundrede har byen haft en stærk migration mod nord eller mod udlandet. I området - fra Scalea til Praia a Mare - har udviklingen været præget af turisme siden '70-erne. Byen er langsomt blevet forbundet med havet pga. opførslen af sommerhuse, villaer og feriekomplekser.

Udflugter

I dag bor der ca. 1400 faste indbyggere i kommunen, men om sommeren når turisterne strømmer hertil for at nyde udsigten over Policastro bugten og Dino's øens dejlige klima, vokser antallet eksplosivt.
Oplagte udflugtsmuligheder vil være Cilento naturrerservatet og Maratea nordpå, Pollino naturreservatet i bjergene østpå eller Diamante og Paola mod syd.

Læs mere om San Nicola Arcella

Skjul teksten
 
 
search map