Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Mest populære byer og områder

-

Mere information til din rejse til Calabrien

Calabrien - populært kaldet “tåen” i den italienske støvle - ligger ved Messinastrædet i den sydvestligste del af det italienske fastland. Regionen har omkring 2 millioner indbyggere, hvoraf de ca. 100.000 bor i regionshovedstaden Catanzaro. I antik tid blev Calabrien slet og ret kaldt “Italien”. Siden udvidede romerne navnet til også at gælde Syditalien generelt - og til sidst blev navnet brugt for hele fastlandet. På en vis måde er Calabrien da det oprindelige “Italien”.

Calabrien byder på fantastiske sandstrande og klippestrækninger, som egner sig perfekt til en sol- og badeferie; storslået og uspoleret natur med både skovklædte og rå bjerge, dybe slugter og hele tre nationalparker; en lækker gastronomi, der nærer sig af nærheden til hav og bjerg med meget vildtkød og mange fiskeretter; charmerende og historiske kystbyer, hvoraf mange har oprindelse helt tilbage til antikken; og sidst men ikke mindst masser af livsglæde og evnen til at slappe af og nyde livet, som det er.

Få steder i Italien har så gode muligheder for en sol- og badeferie som Calabrien. De bedste steder finder du blandt andet i Santa Maria dell’Isola i Tropea, Scoglio dell’Ulivo i Palmi, og Pietra Grande ved Catanzaro. Hvis du bliver træt af at dase på stranden, kan du tage på en vandretur i én af regionens hele tre nationalparker, Pollino, Sila og Aspromonte, eller i ét af de mere end 16 naturreservater, der findes i regionen. Her findes en rig og spændende flora og fauna; blandt andet kan du se ulve og ørne.   

I regionens byer venter der mange spændende kulturelle og historiske seværdigheder. I regionshovedstaden Catanzaro kan du opleve mange smukke barokbygninger og nyde udsigten til Fiumarella-dalene fra 350 meters højde; i Reggio di Calabria på Calabriens sydligste spids kan du gå på opdagelse blandt gamle græske og romerske ruiner i byens omkringliggende appelsinplantager; i Tropea kan du se byens berømte 4 kilometer lange hvide sandstrand og udforske den gamle historiske bydel, der vidner om både arabisk, normannisk og spansk indflydelse; og i Cosenza, der blev grundlagt af grækerne, kan du opleve mange spændende seværdigheder i det historiske centrum, bl.a. paladser og klostre.

>> Få mere information til en ferie i Calabrien her

 
search map