Agriturismo i Praia a Mare i Calabrien

Agriturismo Nappi

 
Agriturismo Nappi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Nappi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Praia a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den tyrrhenske havkyst byder på dramatiske klipper som kulisse, udsigten domineres af havet med de smukke solnedgange, her er hygge og enkelthed som vi kender det hjemmefra. Dette er den kortfattede beskrivelse af Agriturismo Nappi.

Gården er beliggende for enden af en stejl, privat grusvej på kløfterne vest for Praia a Mare. Praia a Mares berømmelse skyldes mere det sommerlige natteliv og stranden end den ro og stilhed man finder oppe i disse højder. Familien Nappi har genopført de gamle huse, som især egner sig for dem, der nyder at nyde landskabet og stilheden. Får man lyst til en dukkert, finder man ingen pool på Agriturismo Nappi, til gengæld skal man blot lige neden for bakken for at kunne kaste sig i det krystalklare hav.

Læs mere om Agriturismo Nappi

Giacchino og Linda taler engelsk og laver mad på det lille spisested, der ligger lige ved gæstehusene, som kun er åbent for gårdens gæster.... efter aftale. Ejerne står desuden til rådighed for gæsterne i form af pålidelig kilde omkring opdagelsesudflugter i området. Giacchino har over en længere årrække sejlet havene tynde, før han trak sig tilbage til denne olivenlund, og derfor er han meget kendt med hele kystlinjen. Linda stammer fra Toscana og har medbragt den toskanske forståelse for enkelthed til Agriturismo Nappi.

Lejlighederne ligger alle i stueetage med hver sin selvstændige indgang og er udstyret med fjernsyn og sikkerhedsboks. Aircondition er ikke blevet installeret da brisen fra havet, de gamle mure og de store oliventræer rundt om husene har en kølende effekt på dagstemperaturen. Parkeringsplads til bilen er i kort gåafstand fra dette udsigtspunkt.

Lejlighederne på Agriturismo Nappi

Treværelseslejlighed Casa Rosa med 4/6 sovepladser (stueetage m/ havudsigt)

Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og spisebord samt to sovepladser i sovesofa, lille soveværelse med køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lige udenfor lejligheden er der haveplads med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map