Ferieboliger og hoteller i Praia a Mare

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Praia a Mare er et udpræget turistområde, som byder på restauranter, diskoteker, osv. De fleste kommer da også her for at nyde en afslappende ferie i smukke omgivelser ved det Tyrrhenske Hav. Vil man ikke dase hele ferien væk på den lange strand, er der dog også et rigt udvalg af aktivitets- og udflugtsmuligheder i området.

Du kan for eksempel sejle en tur over til Isola di Dino, som ligger et par hundrede meter ud for kysten. Den lille klippeø er kendt for sine smukke grotter. Derudove finder du inde på land i Praia a Mare forskellige former for underholdning for hele familien.

Trænger du til at komme lidt væk fra det turistede område, er det nærliggende Pollino Naturreservat leveringsdygtigt i smukke bjerglandskaber, der indbyder til vandreture, rafting, mountainbiking og bjergbestigning. Italiens største naturreservat rummer både et rigt dyreliv og talrige interessante fortidslevn.

Kort over Praia a Mare i Calabrien

Klik på kortet over regionen Calabrien hvis du vil have et overblik over ferieboligernes placering i byen. Her kan du også se en liste med afstande til de nærmeste lufthavne hvis du rejser med fly til Italien

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Find din feriebolig elelr hotel i Praia a Mare

Når du bruger søgemaskinen her hos In-Itaia Rejser, søger du blandt hundredvis af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og andre indlogeringsformer i Italien. Uanset hvilken feriebolig du i sidste ende vælger, kan du vide dig sikker på, at vi har inkluderet den i vores program, fordi du her har optimale betingelser for at få en vellykket ferie i Praia a Mare.

Søger du blot på dine feriedatoer, får du præsenteret det fulde udvalg af ferieboliger i området. Har du særlige ønsker, kan du dog også benytte filterfunktionen i søgemaskinen til at lede efter bestemte boligtyper, faciliteter osv.

>> Ferie i Calabrien? - find pris online på dit hotel elelr ferielejlighed her

Læs mere om Praia a Mare

Lokale links

Du kan finde den officielle hjemmeside for byen her

Skjul teksten
 
 
search map